zSpotted Posted April 9, 2020 Share Posted April 9, 2020 (edited) 1. Numele tau din joc: zSpotted2. Numele jucătorului reclamat: BBcode3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: Mute 1 zi pentru motivul limbaj 4. Martori: RobertFNS 5. Sectiune: Factions OP 6. Dovezi: Edited April 9, 2020 by zSpotted Nu am respectat modelul Link to comment Share on other sites More sharing options...
RobertFNS Posted April 9, 2020 Share Posted April 9, 2020 (edited) Nu ai respectat modelul pentru reclamatie 1. Numele tau din joc: 2. Numele jucătorului reclamat: 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: 4. Martori: 5. Sectiune: 6. Dovezi - Poze: Edited April 9, 2020 by RobertFNS Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetreLupMexican Posted April 9, 2020 Share Posted April 9, 2020 (edited) Acolo se vede clar că a greșit de oarece a scris mn în loc de min și de asta ai primit mute 1 zi, Și ai primit un mute deci nu văd de ce ai face o reclamatie Edited April 9, 2020 by PetreLupMexican Link to comment Share on other sites More sharing options...
RobertFNS Posted April 9, 2020 Share Posted April 9, 2020 daca a gresit sa vina sa-si repare greseala nu sa iasa imediat Link to comment Share on other sites More sharing options...
zSpotted Posted April 9, 2020 Author Share Posted April 9, 2020 2 minutes ago, PetreLupMexican said: Acolo se vede clar că a greșit de oarece a scris mn în loc de min și de asta ai primit mute 1 zi, Și ai primit un mute deci nu văd de ce ai face o reclamatie Nu am primit unmute, am mai primit inca 10 min mute dupa ce am statd eja 20 de min Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetreLupMexican Posted April 9, 2020 Share Posted April 9, 2020 Acum 3 minute, zSpotted a spus: Nu am primit unmute, am mai primit inca 10 min mute dupa ce am statd eja 20 de min Greșeală am văzut că numele începe cu z și ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zSpotted Posted April 9, 2020 Author Share Posted April 9, 2020 1 minute ago, PetreLupMexican said: Greșeală am văzut că numele începe cu z și ... dai si tu un pro ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BBcode Posted April 9, 2020 Share Posted April 9, 2020 Se vede clar ca a fost o greseala ,ai primit unmute Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hobi Posted April 10, 2020 Share Posted April 10, 2020 BBcode si-a reparat greseala Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts