Jump to content
Addicted2 Romania
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pentru serverul de Minecraft sunt deschise !

Reclamatie Maxdiamant1

Sebicuu

Recommended Posts

1. La mana eu nu pot sta 24/7 pe chat trebuie sa ma ocup si de hackeri si de probleme. 2. Atunci filmasem si ma uitatm pe filmare la 2 hackeri care stricau jocul mai bine era sa las hackeri sa te bata si sa dau mute dupa tu palngeai ca nu le dau jail.Si esti posthunter

Acum 1 minut, maxdiamant11 a spus:

1. La mana eu nu pot sta 24/7 pe chat trebuie sa ma ocup si de hackeri si de probleme. 2. Atunci filmasem si ma uitatm pe filmare la 2 hackeri care stricau jocul mai bine era sa las hackeri sa te bata si sa dau mute dupa tu palngeai ca nu le dau jail.Si esti posthunter

avand in vedere ca vorbeai pe chat , nu ai cum sa spui ca nu poti sta 24/7 pe chat , si normal ca fac posturi atata timp cat vad cum e staffu de pe sectiune , adica majoritatea nu se ocupa de nimic si abuzeaza , de exemplu Sadieeeeh este moderator pe mai multe sectiuni , si in 5 min a facut mai mult decat ai facut tu pe toata sectiunea de cand esti staff , las-o asa

9 minutes ago, maxdiamant11 said:

Din cate vad eu, in momentele alea tu scriai pe chat, si nu ai dat niciodata un ban pe sectiunea asta. Nu ai facut NIMIC pe sectiunea asta. Chiar daca platesti pentru moderator trebuie sa-ti faci treaba.

Daca nu ai vazut asteptam sa primsc dovada de la el nu stateam degeaba si plus ca nu vazusem si daca crezi ca poti sa vezi tot ce se scrie pe chat te inseli suntem oameni si gresim si nu putem sa facem 10 chesti de o data.Si tu faci reclamtie pt ca nu am dat mute ca aveam alta treaba sincer esti posthunter si  penibil.

Nu e vorba doar de niste greseli, ti am atras eu, atentia de 2 ori, aveam de gand sa te intreb si dupa daca nu ii dai mute, plus ca ai vorbit cu el...La fel de bine cum ai putut sa ii raspunzi, asa puteai si sa ii dai mute, dar se pare ca esti incompetent, dai mute pentru niste lucruri prostesti, si cand sunt chestii serioase si clare, nu dai mute si bagi scuze ca aveai alte lucruri de facut. E vorba ca esti staff, tu ai platit pentru staff, trebuia sa stii despre ce e vorba. Stiu ca e greu sa faci atatea lucruri, dar trebuie sa te organizezi putin. 🙂

11 minutes ago, LeyLey said:

Nu e vorba doar de niste greseli, ti am atras eu, atentia de 2 ori, aveam de gand sa te intreb si dupa daca nu ii dai mute, plus ca ai vorbit cu el...La fel de bine cum ai putut sa ii raspunzi, asa puteai si sa ii dai mute, dar se pare ca esti incompetent, dai mute pentru niste lucruri prostesti, si cand sunt chestii serioase si clare, nu dai mute si bagi scuze ca aveai alte lucruri de facut. E vorba ca esti staff, tu ai platit pentru staff, trebuia sa stii despre ce e vorba. Stiu ca e greu sa faci atatea lucruri, dar trebuie sa te organizezi putin. 🙂

De unde esti tu sigur ca eu am platit pt staff sau de unde crezi tu acest aspect? Si cum am mai spus nu am vazut

Sunt zvonuri, ce i drept, am zis din auzite. Daca am gresit atunci imi cer scuze, nu asta e relevant acum. Imi spui ca nu ai vazut din moment ce te am intrebat de 2 ori daca ii dai mute, plus ca i ai si raspuns. Nu prea ai scuze de data asta, sincer.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...