qKenz0R Posted April 10, 2020 Share Posted April 10, 2020 1. Numele tau din joc: qKenz0R 2. Numele jucătorului reclamat: Reias 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: Am scris ne mutam pe play[.]pixelstack[.]net si am fost banat in timp ce eram in combat cu viataarerisc si am pierdut ak pumpkin, facusem reclamatie dar am primit inapoi ak si mi-a fost luat DIN NOU in timp ce filmam ca sa am dovada cu el sa nu mi fie luat cand primesc kick/ban aiurea. 4. Martori: ViataAreRisc 5. Sectiune: GTA 6. Dovezi - Poze: Ban:https://imgur.com/a/UE0Sq75 AK:https://prnt.sc/rwoox0 Cum mi-a fost luat ak: 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Water_Gamer Posted April 10, 2020 Share Posted April 10, 2020 ASA CEVA NU SE POATE FACE, AM VAZUT DATA TRECUTA, DAR DE DATA ASTA, e prea exagerat!!! Pe langa asta, acest domn Reias, venea la mine acum cateva zile si-mi zicea pe /w "nabule", "milbei", "milsugi" Sa nu uitam ca kenz0r a primit ban pentru ca a zis play pixelstack net pe chat si i-a dat ban fix in combat. Of doamne! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
soloIisusAdevaarat Posted April 10, 2020 Share Posted April 10, 2020 am fost martor, si cred ca clanul WAR este mult prea favorizat pentru ca e cel mai vechi de pe server. https://prnt.sc/rwp31a dupa cum se vede aici Reias (leader-ul sectiunii, care i a luat ak ul lui qKenz0R este in WAR, clan rival El Specimeno noi fiind in razboi cu ei si la sistemul de clans,https://prnt.sc/rwp3pv aici cu razboiul. Lui qKenz0R i-a fost dat AK-ul doar ca sa retraga reclamatia, apoi i l-a luat deoarece credea ca nu mai are dovezi, nu cred ca acesta este un comportament de leader al sectiunii sau de staff, si cred ca ar trebuii sanctionat . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Programmer Posted April 10, 2020 Share Posted April 10, 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Costyn17 Posted April 10, 2020 Share Posted April 10, 2020 Arma a fost luata inapoi pentru ca dovezile ca o aveai inainte de incident nu sunt suficient de clare, nu ai nici macar numele tau in poza cu ak-ul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maxdiamant11 Posted April 10, 2020 Share Posted April 10, 2020 Motiv mai sus si voi plyeri nu aveti dece sa dai pro sau contra ca nu se i-au in considerare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anntonio_FTW Posted April 10, 2020 Share Posted April 10, 2020 https://imgur.com/a/THTUGA0 , unban ai primit, faptul ca nu stiam ca poti intra si pe acel ip pe addicted2 este vina mea. Trebuia sa dau mute dar am confudat cu ban, astept orice sanctiune mi se ofera. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hasan_Pvo18 Posted April 10, 2020 Share Posted April 10, 2020 Water_Gamer, aia a fost inainte sa devina leader si nu avea de unde sa stie ca e in combat. I-a dat unban, reparand-usi greseala. Solo, n-are nicio treaba razboiul dintre cele doua clan-uri cu faptul ca ala a luat ban. WAR-ul nu este favorizat deloc, toata lumea din WAR joaca corect. Si inca o intrebare pentru Kenz0r. Cum ai filmat exact inainte cand ti-a luat leader-ul, AK-ul? Link to comment Share on other sites More sharing options...
qKenz0R Posted April 10, 2020 Author Share Posted April 10, 2020 Acum 7 minute, Costyn17 a spus: Arma a fost luata inapoi pentru ca dovezile ca o aveai inainte de incident nu sunt suficient de clare, nu ai nici macar numele tau in poza cu ak-ul. OMULE TU VREI SA FAC POZA LA TOT CE AM CA MI DA ALA BAN AIUREA CAND SUNT IN COMBAT? AM 1.45D NU E DESUTL ? AM DAT SI POZA Link to comment Share on other sites More sharing options...
soloIisusAdevaarat Posted April 10, 2020 Share Posted April 10, 2020 1 minute ago, Hasan_Pvo18 said: Water_Gamer, aia a fost inainte sa devina leader si nu avea de unde sa stie ca e in combat. I-a dat unban, reparand-usi greseala. Solo, n-are nicio treaba razboiul dintre cele doua clan-uri cu faptul ca ala a luat ban. WAR-ul nu este favorizat deloc, toata lumea din WAR joaca corect. Si inca o intrebare pentru Kenz0r. Cum ai filmat exact inainte cand ti-a luat leader-ul, AK-ul? ca sa isi repare greseala trebuie sa ii dea AK-ul inapoi, ar trebuii ca voturile celor din clanul WAR sa fie fix 0 pentru reclamatia aceasta , normal ca ii dati contra lui kenzor daca il stiti de 2-3 ani pe Reias, mai ales ca tu esti staff si nu stii sa scrii corect, vai viata voastra ))))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Programmer Posted April 10, 2020 Share Posted April 10, 2020 esti jucator, nu te mai baga atata in seama, staff-ul voteaza pro/contra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hasan_Pvo18 Posted April 10, 2020 Share Posted April 10, 2020 1 minute ago, soloIisusAdevaarat said: ca sa isi repare greseala trebuie sa ii dea AK-ul inapoi, ar trebuii ca voturile celor din clanul WAR sa fie fix 0 pentru reclamatia aceasta , normal ca ii dati contra lui kenzor daca il stiti de 2-3 ani pe Reias, mai ales ca tu esti staff si nu stii sa scrii corect, vai viata voastra ))))) Pai la fel cu el specimeno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
soloIisusAdevaarat Posted April 10, 2020 Share Posted April 10, 2020 Just now, Programmer said: esti jucator, nu te mai baga atata in seama, staff-ul voteaza pro/contra sunt jucator si martor, deci am voie sa scriu la reclamatie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
qKenz0R Posted April 10, 2020 Author Share Posted April 10, 2020 Am primit si ban pe server de la costy, super serverul nu il recomand. Ce s-a intamplat: Am intrat pe server am scris la misto ne putam pe play pixelstack net fix cand am intrat in combat ca prin minune am primit ban, aveam ak pumpkin in inventar de la reias cand am reintrat pe sectiune hop top i am facut reclamatie mi a dat ak inapoi am retras-ko cateva momente mai tarziu papa ak ca cica nu am avut dar eu am 1.45d on si aveam 450k pana sa ii dau lui viataarerisc ca m am lasat de sv-u asta de ratati impertinenti bafta frate, nu recomand sv-u promitem ca o sa va lasam cu 40 on pana la sfarsitu lunii mai. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
qKenz0R Posted April 11, 2020 Author Share Posted April 11, 2020 UP, sa nu se piarda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admin Robyyyyyy Posted April 11, 2020 Admin Share Posted April 11, 2020 @qKenz0R ai cautat-o spunand ip-ul acela pe chat. Reias nu avea de unde sa stie ca ip-ul acela duce tot catre play.addicted2.ro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts