soloIisusAdevaarat Posted April 10, 2020 Share Posted April 10, 2020 (edited) 1. Numele tau din joc: ViataAreRisc 2. Numele jucătorului reclamat: Costyn17 ( staff ) 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: deci , la reclamatia trecuta este povestit tot in adanc, dar acum mai vine si faza ca eu cu qKenz0R am luat ban doar pentru o reclamatie unui membru mai vechi din WAR? https://prnt.sc/rwpiob ce inseamna sansa aia costyn? dovezi pentru ban? motiv pentru ban? https://prnt.sc/rwpjn5 - ban ul lui qKenz0R - https://prnt.sc/rwpk4x ban ul meu ; din toate astea reiese ca , un TehTeam nu Tehnician, asa spus el pe confa, nu este tehnician este TehTeam, de pe GTA face legea pe toata comunitatea? Inteleg si eu ca e sectiunea lor , dar ban urile de pe sectiunea respectiva se intersecteaza cu TOATE sectiunile fiind un ban global, de cand am fost in razboi cu WAR tot staff ul ( aproape ) a fost impotriva noastra facandu-ne jocul mult mai greu, iteme confiscate, ak pierdut in combat, yacht pierdut cu toate itemele, acum probabil ca nu mai sunt pe server si am ban ( global ) mi se va sterge si plot ul cu peste 25 de seturi de diamant si arme multe, masini , mancare etc. Cand a luat ban qKenz0R Reias nici nu a mai raspuns, doar cand am spus ca ma duc la Robi/Karamel si a spus ca pixelstack duce la addicted2. Dupa ce a luat unban i am zis vreo 12 persoane sa ii dea AK-ul lui qKenz0R inapoi , ne a lasat in seen MINIM 15 minute, dupa care s-a trezit sa ceara dovezi, iar dupa ce i le-am dat i a dat AK ul apoi i l-a luat inapoi.Nu inteleg cum poate sa puna Leader pe cineva care nici cerere HELPER nu a facut, el fiind asa de arogant ca si la profesori zice "a?" "da-mi bani si vorbim" "nu mai fa pe desteptul" "taci ma ca stiu mai bine" Daca tot puneti Leader puneti unul competent , care stie ce face , nu unul ca Reias, care daca face o greseala nu mai zice nimic 15 minute si apoi zice "nu am dovezi" iar apoi doar cand ii zicem ca nedreptateste jucatorii mai vorbeste. Ar trebuii sa va ganditi mai bine inainte sa dati 2 ban -uri , motiv default , globale. 4. Martori: qKenz0R , Vainex, LeoBoss, zSenpaiQ , Haku, Karokalashi , clanin3 5. Sectiune: GTA 6. Dovezi - Poze: https://prnt.sc/rwpiob - sansa ? la ce se refera sansa prietene https://prnt.sc/rwpjn5 ; https://prnt.sc/rwpk4x 2 ban uri, eu si qKenz0R legate cu toate sectiunile acestea fiind globale, el fiind TehTeam ales de Thanatos, nu de Cristi_FTW sau alt Staff manager, da, este sectiunea lor, dar nu se da ban global fara motiv si nici sa nu ne mai bage in seama niciun staff. Rog doar pe cei cu un grad mai inalt sa raspunda la reclamatie, nu cei din WAR fara grad sau un moderator / helper care nu ar stii ce s-a intamplat si rog pe Costyn17 sa imi explice motivul ban ului, aducand si dovezi la acest. Multumesc! Edited April 10, 2020 by soloIisusAdevaarat martori in plus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
qKenz0R Posted April 10, 2020 Share Posted April 10, 2020 Merita remove + ban + blacklist pe viata in staff. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Water_Gamer Posted April 10, 2020 Share Posted April 10, 2020 (edited) In calitate de martor (Karokalashi), imi voi spune si eu punctul de vedere. (NU, asta NU e unul din post-urile facute la misto) Totul a inceput, cand un simplu jucator, Karokalashi, stiut pe toata comunitatea fiind un om foarte bun si atottiitor, sa infiinteze clanul Speci, un clan, format din unii membri el specimeno ce se joaca GTA. Totul bun is frumos, ne-am facut iteme, am muncit o zi intreaga, avand in playtime 1d si 2-3 ore, un membru din el specimeno, m-a chemat sa-i dau tpa, ca e pe baza WAR, nestiind ce se va intampla, am omorat 6 din ei si am dat rapid spawn, iar dintr-o data, a venit Thanatos, nf7t, Costyn17 catre mine, mi-au dat cuff si au rostit aceste vorbe: - De ce ai bani in backpack? spusese Thanatos (Eu, incatusat, neputind sa-i raspund) - I-am dat cuff!, zicand nf7t cu rasul la buze (Water_Gamer a primit un cuff, si a inceput sa spuna) - Ce intrebare e asta? Logic ca ii am in backpack, deoarece asa am fost sfatuit de membri mei. - Aaa, atunci se stie ca-s de la polonic, ai sa primesti confiscate (Thanatos) - Pe ce motiv? - Pai is a lu polonic, el era cine mai tinea banii in bancnote - Bai omule, am muncit 24 ore, 24 ore manca-ti-as, n-ai niciun drept sa mi-i iei. Polonic ce mi-a dat, mi-a dat 10000$ si o undita cand eram sarac. - Nu-ti mai repet a doua oara, ti-am zis de ce, ai noroc ca nu-ti dau ban si-ti scot factiunea (Mi-a luat banii fara motiv, plotul, yacht-ul lui polonic, cu toate itemele noastre, ne-a luat totul) - Ok, ok, banii ca banii, dar de unde ai tu armura swat? (nf7t) - E un chest pe mapa, asa cum a avut si clanul WAR un flamethrower de nu se gasea, am gasit si eu armura swat - Pai de ce abuzezi de buguri? - Ce vrei sa spui? - Lasa vrajeala, daca nu-ti convine pleaca Iata ca Karokalashi a luat ban, iar intreaga poveste a continuat cu restul din Specimeno. (si am ajuns aici, unde toti am luat ban fara motiv, doar din cauza ca suntem in razboi cu un clan de raufacatori) Edited April 10, 2020 by Water_Gamer dovezi 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
qKenz0R Posted April 10, 2020 Share Posted April 10, 2020 Am zis sa vin si eu cu un raspuns pentru ca acela era prea scurt chiar daca spunea multe. In primul rand vreau sa incep cu cateva argumente - Server facut doar pentru donatii - Pana si un fost staff-manager de al vostru a realizat ca nu are cu cine - Server de gta bine copiat de pe un backup - Staff IMATUR - FAVORIZARI PE GTA IN MASA dar SI ALTE SECTIUNI - Fondatorul (Robyyyyyyy) iti raspunde la probleme cu 'a' 'nu mai fa pe desteptu' il spamam cu 'e lag' el zicea 'nu mai fa pe desteptu e de la tine' - Toti cei din WAR sunt favorizati - Am fost banat fara motiv si eu si restu din specimeno - Am fost banat in timp ce eram in combat ca sa pierd ak pumpkin si am fost banat GRESIT, fara MOTIV, se poate vedea in reclamatia mea de ce am fost banat - Costy17 este un pusti de 22 de ani care sta toata ziua pe MC este tehnician dar nu stie pic de java de restu nu trebuie sa vorbim - Toate plugin-urile sunt de pe internet - Sunt peste 100 in staff dar mai mult de 80% au donat - Se poate dona pentru administrator chiar daca nu este pe STORE - Se poate intra in staff daca donezi CHIAR DACA ai sub 14 ANI - Este un administrator pe factions de 11 ani - Este foarte mult staff under 13 - Staff-ul nu respecta regulamentul - EXECUTIVE-UL NU RESPECTA REGULAMENTUL - Banii lui Karokalashi au fost confiscati pe motivul ca sunt suspecti ca nimeni nu da [/withdraw 9999] si ii tine in backpack, dar el nu stia ca poate da /withdraw 300000 si merge, oricum ii folosea pt trade-uri, a primit de la polo doar 10k - Foarte multe bug-uri nerezolvate chiar daca au fost raportate - AntiCheat inexistent - Thanatos nu face nimic, a pus un backup si gata asta e server-ul, daca ii pui o linie in cod in fata se uita la ea ca la televizor - Robyyyyyy nu face nimic in afara de a prelua donatii, daca ii dai mesaj la ora 4 dimineata cu 'Vreau sa donez' iti va raspunde in mai putin de 10 minute, iar daca ii dai mesaj cu 'Am gasit un hacker si 3 din staff abuzeaza' iti va raspunde cu 'Sunt eu staff manager?' 'A' 'Si?' 'Ai forum' - Staff-ul voteaza pro/contra in spreanta de a primi UP, ceea ce nu se intampla daca nu donati ok? va vorbesc din propria experienta am primit DOWN de la ADMINISTRATOR + op la OPERATOR + op si eram cel mai activ, asta pentru ca nu donam Avand in vedere ca nimeni nu ia masuri, gruparea ElSpecimeno a dorit sa ia problemele in serios si a incercat sa rezolve, ce au rezolvat pana acum? - Nu am rezolvat nimic avand in vedere ca nici MCAR UN SINGUR STAFF MANAGER NU SE OCUPA. SINGURUL CARE NE-A ASCULTAT PROBLEMELE A FOST MAA0007 SI CAND A VAZUT CA NU ARE ROST SA SI PIARDA TIMPU CU VOI S-A RETRAS. Pe baza argumentelor prezentate mai sus, asteptam UNBAN + Toate itemele inapoi inclusiv AK-ul meu pumpkin si dorim si o despagubire pentru ca ati actionat abuziv pentru a 100 oara. O zi buna va doresc tuturor. Ah, cel mai bun server nu recomand. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Water_Gamer Posted April 10, 2020 Share Posted April 10, 2020 Acum 10 minute, qKenz0R a spus: Am zis sa vin si eu cu un raspuns pentru ca acela era prea scurt chiar daca spunea multe. In primul rand vreau sa incep cu cateva argumente - Server facut doar pentru donatii - Pana si un fost staff-manager de al vostru a realizat ca nu are cu cine - Server de gta bine copiat de pe un backup - Staff IMATUR - FAVORIZARI PE GTA IN MASA dar SI ALTE SECTIUNI - Fondatorul (Robyyyyyyy) iti raspunde la probleme cu 'a' 'nu mai fa pe desteptu' il spamam cu 'e lag' el zicea 'nu mai fa pe desteptu e de la tine' - Toti cei din WAR sunt favorizati - Am fost banat fara motiv si eu si restu din specimeno - Am fost banat in timp ce eram in combat ca sa pierd ak pumpkin si am fost banat GRESIT, fara MOTIV, se poate vedea in reclamatia mea de ce am fost banat - Costy17 este un pusti de 22 de ani care sta toata ziua pe MC este tehnician dar nu stie pic de java de restu nu trebuie sa vorbim - Toate plugin-urile sunt de pe internet - Sunt peste 100 in staff dar mai mult de 80% au donat - Se poate dona pentru administrator chiar daca nu este pe STORE - Se poate intra in staff daca donezi CHIAR DACA ai sub 14 ANI - Este un administrator pe factions de 11 ani - Este foarte mult staff under 13 - Staff-ul nu respecta regulamentul - EXECUTIVE-UL NU RESPECTA REGULAMENTUL - Banii lui Karokalashi au fost confiscati pe motivul ca sunt suspecti ca nimeni nu da [/withdraw 9999] si ii tine in backpack, dar el nu stia ca poate da /withdraw 300000 si merge, oricum ii folosea pt trade-uri, a primit de la polo doar 10k - Foarte multe bug-uri nerezolvate chiar daca au fost raportate - AntiCheat inexistent - Thanatos nu face nimic, a pus un backup si gata asta e server-ul, daca ii pui o linie in cod in fata se uita la ea ca la televizor - Robyyyyyy nu face nimic in afara de a prelua donatii, daca ii dai mesaj la ora 4 dimineata cu 'Vreau sa donez' iti va raspunde in mai putin de 10 minute, iar daca ii dai mesaj cu 'Am gasit un hacker si 3 din staff abuzeaza' iti va raspunde cu 'Sunt eu staff manager?' 'A' 'Si?' 'Ai forum' - Staff-ul voteaza pro/contra in spreanta de a primi UP, ceea ce nu se intampla daca nu donati ok? va vorbesc din propria experienta am primit DOWN de la ADMINISTRATOR + op la OPERATOR + op si eram cel mai activ, asta pentru ca nu donam Avand in vedere ca nimeni nu ia masuri, gruparea ElSpecimeno a dorit sa ia problemele in serios si a incercat sa rezolve, ce au rezolvat pana acum? - Nu am rezolvat nimic avand in vedere ca nici MCAR UN SINGUR STAFF MANAGER NU SE OCUPA. SINGURUL CARE NE-A ASCULTAT PROBLEMELE A FOST MAA0007 SI CAND A VAZUT CA NU ARE ROST SA SI PIARDA TIMPU CU VOI S-A RETRAS. Pe baza argumentelor prezentate mai sus, asteptam UNBAN + Toate itemele inapoi inclusiv AK-ul meu pumpkin si dorim si o despagubire pentru ca ati actionat abuziv pentru a 100 oara. O zi buna va doresc tuturor. Ah, cel mai bun server nu recomand. Stii cui o sa-i pese ce am scris noi??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admin Robyyyyyy Posted April 10, 2020 Admin Share Posted April 10, 2020 ne cerem scuze pentru chestiile de mai sus. o sa facem tot posibilul sa le remediem. t/c Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts