Water_Gamer Posted April 10, 2020 Share Posted April 10, 2020 Nick: Karokalashi Pe ce sectiune ai primit ban: toate Numele membrului din staff care te-a banat: tehnicianu', scuzati, tehniteamu' nf7t Dovezi: https://i.imgur.com/MsvIQ8c.png Alte detalii: hatz jhonule, am intrat pe server, ba da nu stiu ce s-a intamplat, am dat warp spawn, si poc, a aparut o jegosie pe ecran, cand sa-mi aduc carpa, "AI FOST BANAT PE ACEST SERVER", ce e mai amuzant, e ca s-o curatat monitoru instant =)). Mda, va multumesc pentru ca mi-ati curatat monitorul, dar era ok si /kick, sau ati vrut sa testati iar o comanda ca am auzit ca ati facut easter update? astept dovezi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Never Posted April 11, 2020 Share Posted April 11, 2020 Ce dovezi iti mai trebuie? Chiar tu ai zis pe discord ca ai ajutat la grief-ul de pe GTA :)))) Mari haxori toti 4 care ati fost banati Link to comment Share on other sites More sharing options...
qKenz0R Posted April 11, 2020 Share Posted April 11, 2020 Acum 14 minute, Never a spus: Ce dovezi iti mai trebuie? Chiar tu ai zis pe discord ca ai ajutat la grief-ul de pe GTA :)))) Mari haxori toti 4 care ati fost banati cum sa zica ca a ajutat la grief-ul pe gta daca avem toti ban? pe langa asta nici macar nu stii ce inseamna haxor, am cateva intrebari pentru tine smechere care nu stii diferenta dintre java si javascript 1.Ce e conexunea SSH 2.Diferenta dintre VPS si RDP 3.Diferenta dintre VDS si RDP 4.3 porturi SSH 5.De la ce vine 'RDP' 6.Ce este centOS, FreeBSD, Busybox, Ubuntu, Redhat 7.Care e diferenta dintre debian si honeypot 8.Ce e ala 'bruteforce' Daca-mi raspunzi la astea promit ca nu fac clip si despre tine sa te fac putin de cacat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Water_Gamer Posted April 11, 2020 Author Share Posted April 11, 2020 ba omu pesterii, cum sa dam noi grief, esti tembel? dovezi n/a, poti sa te uiti pe youtube, sa vezi cine a dat printr-un miculet search 'grief play.addicted2.ro' @Lex2905 @EzRekt rog sanctionarea lui @Never pentru postarea in aceasta cerere de unban n-avand rostul am incheiat citatul Link to comment Share on other sites More sharing options...
EzRekt Posted April 11, 2020 Share Posted April 11, 2020 Acum 6 ore, Water_Gamer a spus: @Lex2905 @EzRekt rog sanctionarea lui @Never pentru postarea in aceasta cerere de unban n-avand rostul am incheiat citatul Va fi sanctionat cu 10 puncte. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admin Robyyyyyy Posted April 11, 2020 Admin Share Posted April 11, 2020 t/c Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts