Jump to content
Addicted2 Romania
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pentru serverul de Minecraft sunt deschise !

Cerere unban Karokalashi

Water_Gamer

Recommended Posts

• Nick: Karokalashi
  • Pe ce sectiune ai primit ban: toate
  • Numele membrului din staff care te-a banat: tehnicianu', scuzati, tehniteamu' nf7t
  • Dovezi: https://i.imgur.com/MsvIQ8c.png
  • Alte detalii: hatz jhonule, am intrat pe server, ba da nu stiu ce s-a intamplat, am dat warp spawn, si poc, a aparut o jegosie pe ecran, cand sa-mi aduc carpa, "AI FOST BANAT PE ACEST SERVER", ce e mai amuzant, e ca s-o curatat monitoru instant =)). Mda, va multumesc pentru ca mi-ati curatat monitorul, dar era ok si /kick, sau ati vrut sa testati iar o comanda ca am auzit ca ati facut easter update? astept dovezi
  • Like 1

Acum 14 minute, Never a spus:

Ce dovezi iti mai trebuie? Chiar tu ai zis pe discord ca ai ajutat la grief-ul de pe GTA :)))) Mari haxori toti 4 care ati fost banati

cum sa zica ca a ajutat la grief-ul pe gta daca avem toti ban? pe langa asta nici macar nu stii ce inseamna haxor, am cateva intrebari pentru tine smechere care nu stii diferenta dintre java si javascript

1.Ce e conexunea SSH

2.Diferenta dintre VPS si RDP

3.Diferenta dintre VDS si RDP

4.3 porturi SSH

5.De la ce vine 'RDP'

6.Ce este centOS, FreeBSD, Busybox, Ubuntu, Redhat

7.Care e diferenta dintre debian si honeypot

8.Ce e ala 'bruteforce'

Daca-mi raspunzi la astea promit ca nu fac clip si despre tine sa te fac putin de cacat.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing

• No registered users viewing this page.
  • Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Create New...