Never Posted April 10, 2020 Share Posted April 10, 2020 1. Numele tau din joc: NeverVAC 2. Numele jucătorului reclamat: maxdiamant1 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: Limbaj inacceptabil fata de jucatorii sectiunii GTA. 4. Martori: Sebicuu; andreione; CaptAlex1092; LeyLey 5. Sectiune: GTA 6. Dovezi - Poze: https://imgur.com/gallery/kGYhq07 Cer sa primeasca remove! Are peste 3 reclamatii in care ati zis ca a fost sanctionat! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DANIELUT Posted April 10, 2020 Share Posted April 10, 2020 Sunt de acord acest băiețel că nu cred că are mai mult de paisprezece ani vorbește urât și insultă jucătorii în rânduri repetate. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maxdiamant11 Posted April 11, 2020 Share Posted April 11, 2020 Off off mai copii de cand tristilor este limbaj. Si in acele 2 dovezi eu am spus ca este peste ora 10 si sa te duci la culcare si acest lucru este o jignire acest topic de pe forum este pentru reclamtii oameni care au chiar nevoie nu e pentru voi care sunteti niste posthintri care nu ati vazut macar regulamentul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrhusk Posted April 11, 2020 Share Posted April 11, 2020 Tristilor nu e limbaj Link to comment Share on other sites More sharing options...
GhoulJanberk Posted April 11, 2020 Share Posted April 11, 2020 Dupa cum a zis si colegul meu..tristilor nu e limbaj..si va rog cei fara grad sa nu se bage peste cereri Link to comment Share on other sites More sharing options...
Never Posted April 11, 2020 Author Share Posted April 11, 2020 38 minutes ago, GhoulJanberk said: Dupa cum a zis si colegul meu..tristilor nu e limbaj..si va rog cei fara grad sa nu se bage peste cereri Nu e limbaj? De cand oare? M-a facut trist, e o jignire. Mi-a spus sa ma culc ca e ora 10, inseamna ca el crede ca sunt mic si am ora de culcare. Asta nu e comportament de staff. El si cu toti cei ce platesc bani pentru moderator sunt o rusine pentru comunitatea asta, va recomand sa nu mai dati moderator la toti cei ce va platesc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Never Posted April 11, 2020 Author Share Posted April 11, 2020 1 hour ago, maxdiamant11 said: Off off mai copii de cand tristilor este limbaj. Si in acele 2 dovezi eu am spus ca este peste ora 10 si sa te duci la culcare si acest lucru este o jignire acest topic de pe forum este pentru reclamtii oameni care au chiar nevoie nu e pentru voi care sunteti niste posthintri care nu ati vazut macar regulamentul. Am citit regulamentul de cateva ori, chiar tu ai recunoscut acum ca este o jignire. Toti de pe sectiunea GTA credem ca tu nu meriti moderator. Asta nu e comportament adecvat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hasan_Pvo18 Posted April 11, 2020 Share Posted April 11, 2020 (edited) 2 hours ago, maxdiamant11 said: Off off mai copii de cand tristilor este limbaj. Si in acele 2 dovezi eu am spus ca este peste ora 10 si sa te duci la culcare si acest lucru este o jignire acest topic de pe forum este pentru reclamtii oameni care au chiar nevoie nu e pentru voi care sunteti niste posthintri care nu ati vazut macar regulamentul. Sincer, trimitand oamenii la culcare chiar daca s-ar putea sa fie cu 3 ani mai mare decat tine mi se pare o jignire. In al doilea rand, de ce ai face oamenii tristi? Si nu cred ca ar trebui sa te comporti de parca tu esti mai mare decat toata lumea de pe server. Oamenii acestia nu cred ca sunt post-hunteri deoarece nu ii intereseaza post-urile ci vor sa-ti dea remove. Edited April 11, 2020 by Hasan_Pvo18 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anntonio_FTW Posted April 11, 2020 Share Posted April 11, 2020 Acesta nu este comportament de staff, nu cred ca ii place cuiva sa vina cineva la el pe care nu il cunoaste si sa zica " ce faceti tristilor?" si sa inceapa sa isi bata joc de persoana respectiva. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
EzRekt Posted April 11, 2020 Share Posted April 11, 2020 Reclamatul nu mai face parte din staff. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts