Jump to content
Addicted2 Romania
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pentru serverul de Minecraft sunt deschise !

Reclamatie Maxdiamant1

Never

Recommended Posts

1. Numele tau din joc: NeverVAC

2. Numele jucătorului reclamat: maxdiamant1

3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: Limbaj inacceptabil fata de jucatorii sectiunii GTA.

4. Martori: Sebicuu; andreione; CaptAlex1092; LeyLey

5. Sectiune: GTA

6. Dovezi - Poze: https://imgur.com/gallery/kGYhq07

Cer sa primeasca remove! Are peste 3 reclamatii in care ati zis ca a fost sanctionat! 

Off off mai copii de cand tristilor este limbaj. Si in acele 2 dovezi eu am spus ca este peste ora 10 si sa te duci la culcare si acest lucru este o jignire acest topic de pe forum este pentru reclamtii oameni care au chiar nevoie nu e pentru voi care sunteti niste posthintri care nu ati vazut macar regulamentul.

38 minutes ago, GhoulJanberk said:

:contra:Dupa cum a zis si colegul meu..tristilor nu e limbaj..si va rog cei fara grad sa nu se bage peste cereri

Nu e limbaj? De cand oare? M-a facut trist, e o jignire. Mi-a spus sa ma culc ca e ora 10, inseamna ca el crede ca sunt mic si am ora de culcare. Asta nu e comportament de staff. El si cu toti cei ce platesc bani pentru moderator sunt o rusine pentru comunitatea asta, va recomand sa nu mai dati moderator la toti cei ce va platesc.

1 hour ago, maxdiamant11 said:

Off off mai copii de cand tristilor este limbaj. Si in acele 2 dovezi eu am spus ca este peste ora 10 si sa te duci la culcare si acest lucru este o jignire acest topic de pe forum este pentru reclamtii oameni care au chiar nevoie nu e pentru voi care sunteti niste posthintri care nu ati vazut macar regulamentul.

Am citit regulamentul de cateva ori, chiar tu ai recunoscut acum ca este o jignire. Toti de pe sectiunea GTA credem ca tu nu meriti moderator. Asta nu e comportament adecvat.

2 hours ago, maxdiamant11 said:

Sincer, trimitand oamenii la culcare chiar daca s-ar putea sa fie cu 3 ani mai mare decat tine mi se pare o jignire. In al doilea rand, de ce ai face oamenii tristi? Si nu cred ca ar trebui sa te comporti de parca tu esti mai mare decat toata lumea de pe server. Oamenii acestia nu cred ca sunt post-hunteri deoarece nu ii intereseaza post-urile ci vor sa-ti dea remove.
:pro:

Edited by Hasan_Pvo18
  • Haha 1

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing

• No registered users viewing this page.
  • Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Create New...