Jump to content
Addicted2 Romania
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pentru serverul de Minecraft sunt deschise !

[Plângere] Clau7436 , Hatakeer 

etnis

Recommended Posts

1. Numele tau din joc: etnis

2. Numele jucătorului reclamat: Clau7436 , Hatakeer 

3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: Aparent mare parte din staff nu stie sa citeasca. Regula 6 si regula 1 spun ca pot sa scriu 3 cuvinte in caps lock fara sa primesc avertisment + sa spamez un mesaj de 2 ori . In plus se da prelungire pentru: ":))))" . Pentru 2 paranteze in plus se da mute fara macar sa avertizeze inainte. Inteleg sa se dea mute pentru vreo 2 randuri de paranteze dar ce fac baietii vostri din staff e abuz. Efectiv trebuie sa ma uit la fiecare mesaj sa nu fi trimis o paranteza in plus ca primesc mute.

4. Martori: https://imgur.com/vboNGX8

toti cei prezenti in poza

5. Sectiune: Survival 1.15.2

6. Dovezi - Poze:

https://imgur.com/92Nnx4O

https://imgur.com/HJOdUhI

https://imgur.com/MM2uACt

Edited by etnis

Salut! Da recunosc ca nu dau avertizari,imi asum asta.Regulamentul trebuie citit dupa parerea mea chiar dupa cateva ore de jucat pe server(aici nu intri pt. ai rank elder,daca nu ma insel),de a cunoaste "What you can and what you can not".
Uite aici o imagine care sa te ajute: https://i.imgur.com/XAPkpsV.png
Apropo iti poti exprima parerile' direct in fata lui Ma0007,despre regulament,de a adauga cateva ideei sau a scoate.
In accea ce priveste Hatakeer my colleague,el a vrut sa il opreasca,sa evite o cearca.
Cred ca stii...votu' meu : :contra:

Salut Etnis. In primul rand doresc sa iti readuc la cunostinta de ce avertizam desi in regulament nu scrie nimic despre asta. Pentru regula nr.1, unde ne este specificat ca este interzis spamul ne zice in felul urmator: "De la minim 3 mesaje repetate, primiti mute"; Cand voi repetati un mesaj de 2 ori noi va avertizam si ulterior acordam un mute daca regula este incalcata repetat in mai putin de 5 minute. pe scurt, in regulament prima data zice ca spamul este interzis, si apoi va zice ca de la x3 aveti direct mute!

Cat despre caps lock este aceeasi poveste, desi regula scrie ca puteti utiliza maxim 3 cuvinte, noi va avertizam pentru a nu repeta aceasta chestie, ar fi un mod de a ocoli regulamentul si abuza de caps lock. Asa ca la fel ca si la mute aveti voie maxim 3 cuvinte cu caps lock odata la 3/5 minute.
Tot odata, in screenshot-ul al 2-lea este dovada cum incerci sa ocolesti regulamentul si sa abuzezi de caps, motiv pentru care ai fost redus la tacere pentru 10 minute.

O dimineata frumoasa in continuare

Hey! Am intampinat probleme asemanatoare cu cei 2 moderatori.

Clau7436 nu iarta nimic. O paranteza in plus este clar mut 5 minute. Si nu ca asta ar fi o problema foarte mare , nu moare nimeni 5 minute dar si cand sunt doar 20 de oameni pe server, stai si tu cu baietii si radeti mai scapa cate 1.  Si pentru ce mut ? deranjeaza pe cineva o paranteza 2 cand sunt asa putini oameni online ? Strici tot fun-ul jucatorilor. De ce as ramane eu ca jucator la tine daca tu faci abuzuri si nu pot sa ma distrez alaturi de ceilalti jucatori ?

Hatakeer este pur si simplu incompetent in rolul de moderator (atentie incompetent nu se refera la el personal, nu il atac in niciun mod si nu este injuratura, doar ii pune la indoiala capacitatea profesionala de a se ocupa de managementul acestui rol ). El sta si ma ameninta cu ban, cu jail si sta sa imi dea teroare doar pentru ca are pata pe mine. Are mereu aceiasi replica: "Daca nu iti convine, ai forum" in speranta ca nimeni nu ajunge sa posteze aici. Nu stiu, decat sa stai dupa mine si sa ma pandesti si sa abia astepti sa imi dai mute nu mai bine iti faci treaba cum trebuie si ai grija si de ceilalti playeri. Esti toata ziua on si totusi nu ai vazut 3 oameni care faceau grief la spawn.  Erai prea ocupat sa ma urmaresti pe mine si sa stai cu ochii in chat.

Acum, sa privim lucrurile din alta perspectiva. Ce aport benefic ati adus voi la server?  Veniti la mine si vedeti ce am constuit alaturi de Optimus si Etnis. Voi ce ati facut in tot acest timp ? Doar ati stat la panda si ati enervat playeri.  Ati stricat distractia multor jucatori, doar ca sa dati bine ca respectiati un regulament pe care nici macar nu stiti sa il interpretati.

Va multumesc pentru rabdarea de a citi si scuzati neplacerile create prin postarea acestui comentariu.  O zi buna in continuare !

Player: AllexSkyes , Grad: Ultra

Sectiune: 1.15.2

Update: Hatakeer promovat la helper in 13/02/2020 si la moderator la data de  20/03/2020. 

Azi suntem in 11/4/2020.  Are "vechime" , dar ./timeplayed mai putin ca niste playeri care joaca de o saptamana.  Dovada este clara ca avansarea lui Hatakeer a fost pripita si probabil nemeritata. Va rog sa analizati si cazul asta. Cum avansam in grad fara sa facem nimic ? 

Edited by AllexSkyes

In primul rand "Ce aport benefic ati adus voi la server?  Veniti la mine si vedeti ce am constuit alaturi de Optimus si Etnis. Voi ce ati facut in tot acest timp ? Doar ati stat la panda si ati enervat playeri.  Ati stricat distractia multor jucatori, doar ca sa dati bine ca respectiati un regulament pe care nici macar nu stiti sa il interpretati."

Suna asa de...no sense pt. mine desigur.Deci dupa spusele lui...valoare unui player se remarca prin constructiile facute de el.Nu conteaza comportamentul lui sau ajutorul pe care il ofera...NU,conteaza ce construieste.O mica paranteza legata de Optimus,ii super ok,uneori..."uneori".
Legat de fun-ul de care ziceai...regulamentul bro' nu se aplica de la o limita de jucatori on in sus,chit ca suntem 2 sau 100 playeri.
De-a lungul timpului  ai avut de la mine mute pe baza de Limbaj,Spam,CapsLock chiar si Jignire staff,mie unu mi-a demonstrat de fel de player(mult spus) esti.
...O chestie minora...nu semnifica nimic n-o lua in considerare...ultimul meu mute,ii de la inceputul wipe-ului trecut.
Poti avea "fun"  si respectand regulamentul,apropo o idee daca nu vrei sa existe cenzura,limitari in exprimare etc. ...incearca Discord,comunicarea prin voice channel,ii cea mai buna dupa parerea mea +poti spune orice,like...orice,nici un mute,nimic.
(Si Allex promovarile nu ar trebui sa fie dupa "timeplayed" ar fi total o prostie si imbecilitate obsurda sa crezi asta.)
Da is dur cu privire la prelungirii,capslock-uri,spam-uri,lmj etc.Dar...dar nu si la Jucatorii noi,care nu au rank(ma astept ca cei noi sa nu stie de regulament,de obicei de la rookie in sus se apuca sa citeasca regulamentul,lor...da ii avertizez cu-n spam/caps/prel off.
O sa va rog sa nu...facem spam de comm-uri in reclamatia asta,de asemenea asta ii ultimul meu comentariu adaugat la plangerea adusa de asa-zisul etnis xd.Gl "the professional builders".

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...