Jump to content
Addicted2 Romania
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pentru serverul de Minecraft sunt deschise !

Moderator maxdiamant1

maxdiamant11

Recommended Posts

Nume:Alexandru Ionut (nick maxdiamant1)
Varsta [ minim 14 ani ] :Am 14
CNP [ Primele 7 cifre ] :5050724
Motiv :Asi dori acest grad deoarece vreu sa ajut comunitate nu doar pe server ci si pe focum si consider ca ar trebui mai mult ajutor vad ca deoarece ma uit si lumea astepta sa primeasca un raspuns dar nu primsc.Din partea moderatorilor.
Contact Discord:maxdiamant1#8154
Experienţă :8.50/10
Cat timp poti oferi forumului :Aproximativ 5 ore pe zi deoarece din ora in ora intru pe forum si ma uit ce este nou.
Locul unde doresti sa moderezi :Peste reclamatii ca acolo consider ca ma pricep cel mai bine.(Ma refer peste reclamtii pe toate sectiunile)

:contra:

Cred ca sunt destui moderatori pe forum, in plus, comportamentul tau nu cred ca este unul potrivit pentru a fi moderator pe forum:

Acum 6 ore, maxdiamant11 a spus:

Off off mai copii de cand tristilor este limbaj. Si in acele 2 dovezi eu am spus ca este peste ora 10 si sa te duci la culcare si acest lucru este o jignire acest topic de pe forum este pentru reclamtii oameni care au chiar nevoie nu e pentru voi care sunteti niste posthintri care nu ati vazut macar regulamentul.

PS:Lumea nu primeste intotdeauna un raspuns pentru ca nu suntem manageri, si nu putem sa acordam sanctiuni staff-ului.

Edited by EzRekt

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing

• No registered users viewing this page.
  • Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Create New...