CareIiTreaba Posted April 11, 2020 Share Posted April 11, 2020 1. Numele tau din joc: CareIiTreaba 2. Numele jucătorului reclamat: xX_Andreea 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: Eram langa ea cu o olympia in mana si altcineva a atacat-o si mi-a dat mie jail fara motiv. 4. Martori: Sebicuu 5. Sectiune: GTA 6. Dovezi - Poze: https://imgur.com/kdpoWm8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndreeaMC12 Posted April 11, 2020 Share Posted April 11, 2020 Imi asum vinovatia si imi pare rau , mi-am cerut scuze de la tine , era cineva care trebuia sa-l arestez au dat mai multi in mine si am crezut ca si tu ai dat , pentru asta imi pare rau si promit ca nu se v-a mai imtampla Link to comment Share on other sites More sharing options...
Programmer Posted April 11, 2020 Share Posted April 11, 2020 greseala e greseala Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hobi Posted April 12, 2020 Share Posted April 12, 2020 Jucatorul va fi sanctionat conform regulamentului. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts