Delia99Supreme Posted April 12, 2020 Share Posted April 12, 2020 Astazi,am decis sa intru si eu pe GTA Minecraft.Sunt nouă.Eu puneam întrebări ,iar Helperii Nu răspundeau,parcs nu vedeau sau nu voiau sa răspundă. Am mai vazut pe un tip care spunea in chat: -Helper am o întrebare. După o grămadă de timp,vede unul si intreaba ce e. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Programmer Posted April 12, 2020 Share Posted April 12, 2020 ai un model de respectat, si aici se fac cererile helperi, nu reclamatii Link to comment Share on other sites More sharing options...
kyleplaysmu Posted April 12, 2020 Share Posted April 12, 2020 Acum 4 minute, Programmer a spus: ai un model de respectat, si aici se fac cererile helperi, nu reclamatii Reclamatia este facuta in locul potrivit, insa nu a respectat modelul... @Delia99Supreme, poti reface reclamatia folosind acest model si aducand niste dovezi Link to comment Share on other sites More sharing options...
EzRekt Posted April 12, 2020 Share Posted April 12, 2020 Acum 2 ore, kyleplaysmu a spus: @Delia99Supreme, poti reface reclamatia folosind acest model si aducand niste dovezi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts