Jump to content
Addicted2 Romania
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pentru serverul de Minecraft sunt deschise !

recuperare operator

RareFraction

Recommended Posts

1. Nickname:Rare_Fraction
2. Sectiune:Skyblock
3. Cine ti-a scos gradul?:Le Mondoc
4. Motivul:An dat cuiva 1 mil bani pe sb dar nu iam dat degeaba iam dat pentru 1 spawner de ig si unul de blaze.Stiu am abuzat un pic cu comanda /esudo RobertFNS c:/is coop Rare_Fraction dar nam facut asta pentru a fura am facuto pentru ca el ma rugata sa vada daca merge+el este cel mai bun prieten al meu ne cunoastem de 2 ani si nas vrea sai fi facut vreun rau.AA am uitat cineva ia dat lui xX_Andreea 500mil bani si au dat vina pe mine si eu cam stiu cine ca el tot ma injura in /msg
5. Cand ti-a fost scos gradul?:Gradul mi sa scos cu 6 zile in urma
6. Comentarii aditionale:Da...Daca voi fi acceptat donez 5 euro prin paysafe pentru server....Si daca ma acceptati nu mai vreau operator as vrea Admin deoarece imi este frica nu prea ma descurc cu operator toti de pe sv care au nevoe de ajutor imi scriu in /msg si sunt multi si nu dovedesc si ajut si apoi se supara....Dar daca ma acceptati si asteptati vreo citeva zile voi dona 10 euro....Si ultima avea operator 1 sectiune adica skyblock dar daca acceptati sami dati admin 1 sectiune.....Eu zic ca asta este daca ma acceptati sau nu dar puteti pierde 10 euro si daca sa fiti mai calmati ati putea sami da-ti moderator 2 sectiuni sau 1 sectiune.....Acolo unde am zis ca stiu cine ia dat 500mil bani ma contactati in pv pe discord nu vreau sa stic surpriza....Si apropo aceasta comunitate este cea mai tare inainte cind am intrat prima data era un server oarecare dar acum este cel mai tare ma si lasat de hypixel pentru add2....Acum nu stiu  ce sa mai fac sami recuperez gradul nu operator dar admin....Eu zic ca admin ar fi cel mai bine pentru mine si pentru voi...Eu nustiu ce sa mai fac sami recuperez gradul...Asa eu sunt o persoana foarte activa pe server sunt online de la 11:00 pina la 21:00

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...