Soryn146 Posted April 13, 2020 Share Posted April 13, 2020 (edited) Salut, Sunt Sorin(NewPedala) si un tip pe nume skydead care a venit la mn si a spus ca imi da 2 spawnere de ig daca il bag in insula. Si eu am zis ca da si l-am bagat. Dar avea un cont secundar cu care a intrat adica shuky si dupa am scris pe chat ca, cumpar sellchest si mi-a dat toni msg cu :dati tp la mn ca sa negociem. asa am si facut. m-am dus la el. mi-a spus ca vrea 750k si am zis ca ma duc sa fac la is. si cand am ajuns am vazut minioni mei care spargeau si nu bagau deloc in sellchest. si dupa am vazut ca nu am nici sellchest nici 2 spawnere de ig si dupa am dat msg sa vad daca mai e shuky si nu mai era. am inceput sa iau toti minioni si sa plec pt ca am crezut ca o sa vina si o sa imi fure si minioni.si cam atat. Cand voiam sa ii dau msg nu mergea sau cand scriam in chat por si simplu nu raspundea.Dovezi din pacate nu am dar puteti veni la mine la baza sa vedeti ca nu mai am nici sellchest nici spawner de ig si puteti intreba si pe AndreiROBOSS el stie ca am avut astea.sper sa imi primesc itemele inapoi desi nu cred. Scuzatima daca am scris gresit, am doar 13 ani. Edited April 13, 2020 by Soryn146 Trebuia Link to comment Share on other sites More sharing options...
EzRekt Posted April 13, 2020 Share Posted April 13, 2020 Revino cu un topic care respecta modelul si cu dovezi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts