Programmer Posted April 14, 2020 Share Posted April 14, 2020 Nume: Maxim (Programmer) Varsta [ minim 14 ani ] :Am 21 de ani CNP [ Primele 7 cifre ] :nu cred ca trebuie sa le dau.. ca sa dovedesc varsta mea. Motiv :Pai, doresc acest grad deoarece acord forum-ului foarte mult timp, si imi place sa lucrez la un forum. Si din cate am observat nu sunt chiar atati de multi oameni care se ocupa de forum. Experienţă : 7,50/10 Cat timp poti oferi forumului :Cam toata ziua, deoarece mereu il am in bara, dar, daca ar fi dupa ore, cam , 8ore Locul unde doresti sa moderezi :Doresc sa moderez peste reclamatii Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hobi Posted April 14, 2020 Share Posted April 14, 2020 Salut, Programmer! Te vad destul de activ pe forum, ai si post-urile necesare acesti functii. Sunt sigur ca te vei descurca cu functia de Moderator Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kara Posted April 14, 2020 Share Posted April 14, 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts