TheDarky1 Posted April 14, 2020 Share Posted April 14, 2020 1. Nume: TheDarky12. Propunere: Adaugarea la mafii/clan-uri [la alegere]3. Sectiune: Skyblock 1.13.24. Cu ce consideri ca ajuta aceasta propunere?: E distractiva/amuzanta, pentru ca chiar de sunt mafii pe Gta dc sa nu fie pe Skyblock? acuma 2 zile mi-am facut o mafie pe skyblock, cu Mrhusk, GhostKM, Porto_vodaa si AnnaNee si de acolo mi-o venit idea5. Poze/Film: mai jos6. Ceva de adaugat?: ar fii fain, + ca e ceva original, niciun server n-are mafie/clan pe skyblock -_- , thanks Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrhusk Posted April 14, 2020 Share Posted April 14, 2020 Ideea e buna ,dar putin modificata multe persoane nu vor sa isi piarda insula si prin mafie/clan ar putea avea acces la insula celorlarti membri din mafie/clan ,dar ar trebui ca aceasta propunere sa fie citita mai in detaliat, de catre un administrator ,si sa se gandeasca la viitor sectiunii daca aceasta propunere va fi adaugata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Porto Posted April 14, 2020 Share Posted April 14, 2020 Sunt pe telefon si nu pot sa dau imaginea dar este un PRO cu motivele de mai sus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hobi Posted April 14, 2020 Share Posted April 14, 2020 motive mai sus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts