Okiease Posted April 15, 2020 Share Posted April 15, 2020 Nick: siembon1337 Pe ce sectiune ai primit ban: Factions Numele membrului din staff care te-a banat: Edward_19 Dovezi: https://imgur.com/a/1P4hICU Alte detalii: S a ofticat ca i am luat bani la /duel si ma luat la control, nu l am gasit pe discord si i am zis sa mi dea el add ca eu nu l gasesc si el nu ca eu trebuie sa ii dau add lui,un player s a oferit sa ne ajute sa faca el o confa,dupa pur si simplu mi a dat ban... Copil ofticat,ce staff... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edward19 Posted April 15, 2020 Share Posted April 15, 2020 ''M-am ofticat ca mi-ai luat bani la duel'' 1. Nu m-am ofticat 2. Nu ma intereseaza de bani 3. Dadeai in mine de la 5-6block-uri In seara asta nu iti voi da dovada, ti-o voi da maine. Am timp 24 ore sa-ti pun dovada.... Iar chestia cu playerul ala :)) Stiu eu schema voastra ca daor erati toti confa Si e imposibil sa nu ma gasesti pe discord :)) Ti am dat fix discord-ul meu.. Te am lasat si 1 minut bonus. Cu toate acestea te-a dat un gol un prieten de-al tau care a zis (dupa ce te-am banat) ca acum intrai pe discord si dupa 2 minute a zis ca erati confa, tu si mintind ca ai incercat sa-mi dai add si ''n-a mers'' Link to comment Share on other sites More sharing options...
Okiease Posted April 15, 2020 Author Share Posted April 15, 2020 (edited) Omule ce nu intelegi ca nu mergea sa ti dau add Pe playerul ala nu l cunost+era in alta factiune Ce schema? M ai lasat un minut bonus?, mi ai zis ca am 3 minute sa ti dau add... Tu de ce nu mi ai dat add? ti am zis ca nu merge sa ti dau add Edited April 15, 2020 by Okiease Link to comment Share on other sites More sharing options...
kyleplaysmu Posted April 15, 2020 Share Posted April 15, 2020 @Edward19, asteptam dovada pentru care a fost sanctionat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edward19 Posted April 16, 2020 Share Posted April 16, 2020 Salut, poftim dovada: Si vezi ca, cu mine nu merge astea ca nu merge sa dai add.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Programmer Posted April 16, 2020 Share Posted April 16, 2020 Membrul staff ti-a acordat corect sanctiunea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts