Jump to content
Addicted2 Romania
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pentru serverul de Minecraft sunt deschise !

Cerere unban Itz_Assassin_PvP

ItzAssassinPvP

Recommended Posts

• Nick: Itz_Assassin_PvP
  • Pe ce sectiune ai primit ban: Factions
  • Numele membrului din staff care te-a banat: qRazz3r_
  • Dovezi: https://gyazo.com/bb2cd9d7d43653fa11d847c5a3892238
  • Alte detalii: Nu mi-a cerut control doar mi-a zis sa ii raspund pe discord si daca am sters cosul de gunoi am ban..... nu i-am raspuns pe discord ca ma sunat si mia dat ban pt refuz control ... Nu mi se pare corect sa dea ban fara sa ii raspund pe disc sau macar daca era control trebuie sa se fii scris pe chat sa vada toata lumea nu doar pe /msg . Controlul se scrie pe chat sa vada toata lumea sa fie si martori si nu se scrie pe msg . 

unknown.png

Asa deci eu te am chemat discord sa raspunzi si ti am zis ca daca stergi recycle bin  iei ban era destul de clar ca am refer la control e cam a 7 a oara cand iei ban pt hack
,dupa ce te am chemat ai iesit instant de pe mc si ai intrat de pe alt mc si daca vrei  neaparat dovada,imi ocup timpul liber sa pun o filmare care aman2 stim ce s a intamplat si dc ai iesit sau ne uitam in loguri ❤️
unknown.png

si btw dc ai fct poza dupa 30min?=]]]

Edited by qRazz3r
reamintit cv

am facut poza dupa 30 de minute ca am vrut sa ma inteleg cu tine . si vorbeam cu tine dasta nu am facut poza pe moment . deci na . nu am niciun hack in tot pc. si sa zici sa rasp pe disc si daca sterg recycle bin-ul . si sa imi zici ca este aceasi chestie nu e corect.  Controlul se scrie pe chat nu im /msg .

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing

• No registered users viewing this page.
  • Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Create New...