ItzAssassinPvP Posted April 16, 2020 Share Posted April 16, 2020 Nick: Itz_Assassin_PvP Pe ce sectiune ai primit ban: Factions Numele membrului din staff care te-a banat: qRazz3r_ Dovezi: https://gyazo.com/bb2cd9d7d43653fa11d847c5a3892238 Alte detalii: Nu mi-a cerut control doar mi-a zis sa ii raspund pe discord si daca am sters cosul de gunoi am ban..... nu i-am raspuns pe discord ca ma sunat si mia dat ban pt refuz control ... Nu mi se pare corect sa dea ban fara sa ii raspund pe disc sau macar daca era control trebuie sa se fii scris pe chat sa vada toata lumea nu doar pe /msg . Controlul se scrie pe chat sa vada toata lumea sa fie si martori si nu se scrie pe msg . Link to comment Share on other sites More sharing options...
qRazz3r Posted April 16, 2020 Share Posted April 16, 2020 (edited) Asa deci eu te am chemat discord sa raspunzi si ti am zis ca daca stergi recycle bin iei ban era destul de clar ca am refer la control e cam a 7 a oara cand iei ban pt hack ,dupa ce te am chemat ai iesit instant de pe mc si ai intrat de pe alt mc si daca vrei neaparat dovada,imi ocup timpul liber sa pun o filmare care aman2 stim ce s a intamplat si dc ai iesit sau ne uitam in loguri si btw dc ai fct poza dupa 30min?=]]] Edited April 16, 2020 by qRazz3r reamintit cv Link to comment Share on other sites More sharing options...
ItzAssassinPvP Posted April 16, 2020 Author Share Posted April 16, 2020 am facut poza dupa 30 de minute ca am vrut sa ma inteleg cu tine . si vorbeam cu tine dasta nu am facut poza pe moment . deci na . nu am niciun hack in tot pc. si sa zici sa rasp pe disc si daca sterg recycle bin-ul . si sa imi zici ca este aceasi chestie nu e corect. Controlul se scrie pe chat nu im /msg . Link to comment Share on other sites More sharing options...
qRazz3r Posted April 16, 2020 Share Posted April 16, 2020 ai vorbit cu mine instant dupa ce ti am dat ban cu 1 min si tot atunci am terminat de vb Link to comment Share on other sites More sharing options...
BBcode Posted April 16, 2020 Share Posted April 16, 2020 Ai fost prins cu hack de foarte multe ori. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kyleplaysmu Posted April 17, 2020 Share Posted April 17, 2020 Banul ramane Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts