xXRodrigo Posted April 16, 2020 Share Posted April 16, 2020 1. Numele tau din joc: xRodrigooWnk_ 2. Numele jucătorului reclamat: nu stiu cine m a sanctionat. As sugera sa va uitati in consola 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: am primit jail 8h pe data de 16 aprilie, in jurul orei 13. Am reusit sa fac rost de dovezi prin intermediul logurilor, afland de abia dupa ce mi a expirat jail ul ca in regulament se precizeaza interzicerea sistemelor afk doar membrilor STAFF. M am consultat cu mai multi membrii staff seara asta si asa este. Asa ca va rog uitati va in consola sa vedeti cine a fost si sa il sanctionati cu un warn sau cum credeti ca este de cuviinta, daca este just tot ce am spus. 4. Martori: 5. Sectiune: survival 1.8 6. Dovezi - Poze:https://ibb.co/mz03tYr Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXRodrigo Posted April 17, 2020 Author Share Posted April 17, 2020 (edited) Nu ignorati asta, va rog. Nu dureaza mult sa va uitati in consola sa vedeti cine a fost si sa l sanctionati. Va amintesc : data 16 aprilie, ora 13:30 Edited April 17, 2020 by xXRodrigo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Programmer Posted April 17, 2020 Share Posted April 17, 2020 multumim de reclamatie, un manager va lua in considerare reclamatie facuta. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts