Denis Posted April 16, 2020 Share Posted April 16, 2020 1. Nume: Denis, pe joc DenisBlackArtz2. Propunere: Propun sa se modifice pretul la melon, nu se fac bani din melon,deoarece pretul este modificat si scazut,fata de trecut. Am mai jucat pe server si eu pe ferma de melon ma bazam,multi stiu sa faca o ferma de melon ca nu e asa greu..Dar momentan nu merita,nu scoti banii investiti si nici profit. Propun sa se creasca pretul la minim 80$ pe 16 bucati. Asa e pe majoritatea serverelor. Ar venii in 320$ pe stack. Pe 2 inventare se fac aproximativ 23k. Este un pret bun,Ar motiva playerii sa invete/sa faca si ei ferma de melon,este inca o sursa de bani,zic eu usoara! Va rog,Multumesc!3. Sectiune: Skyblock4. Cu ce consideri ca ajuta aceasta propunere?: Ajuta la populare,la facerea baniilor,multi cauta sa faca bani usor..iar ferma de melon este destul de simpla si practica. 5. Poze/Film:Nu cred ca este nevoie.6. Ceva de adaugat?: Sper sa fie adaugat,nu am cerut mult. Doar modificarea unui pret ^^. O zii/seara faina va doresc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Porto Posted April 16, 2020 Share Posted April 16, 2020 (edited) Nu consider necesara aceasta schimbare, serverul addicted2 are economia sa, sunt o multitudine de alte modalitati prin care sa faci bani. Edited April 16, 2020 by Porto Link to comment Share on other sites More sharing options...
AnnaNee Posted April 16, 2020 Share Posted April 16, 2020 sunt de acord Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denis Posted April 16, 2020 Author Share Posted April 16, 2020 Acum 5 minute, Porto a spus: Nu consider necesara aceasta schimbare, serverul addicted2 are economia sa, sunt o multitudine de alte modalitati prin care sa faci bani. Nu stiu sigur daca am voie sa raspund , dar imi voi da raspunsul. Eu consider ca este necesara aceasta schimbare,inteleg ca sunt alte metode de a face bani. Iar acelea sunt generatoarele , fermele de cactus si ferma de iron golem. Pana sa ajungi la ferma de iron golem,ai nevoie de inca o sursa de bani pe langa generatoare,eu personal nu consider ca ferma de cactus este eficienta. Mereu am considerat ferma de melon cea mai efiecienta de pe joc. De ce? Este usoara de facut,materialele sunt scumpe,iar ca sa investesti in ferma,trebuie sa iti scoti banii si sa faci un profit. Pana sa ajungi sa iti faci o ferma de iron golem eficienta care sa aduca multi bani, eu consider ca ferma de melon este cea mai buna alegere. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admin TheLight1 Posted April 16, 2020 Admin Share Posted April 16, 2020 sunt de acord Link to comment Share on other sites More sharing options...
xQwErTy1337 Posted April 16, 2020 Share Posted April 16, 2020 Nu doar pentru melon, si pentru alte iteme sa se modifice pretul Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrhusk Posted April 17, 2020 Share Posted April 17, 2020 Daca cresti pretul la melon ,trebuie sa cresti la toate,deci va schimba economia ,rezultand o scumpire la toate itemele de pe shop Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hobi Posted April 17, 2020 Share Posted April 17, 2020 (edited) Edited April 17, 2020 by Hobi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Programmer Posted April 17, 2020 Share Posted April 17, 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToTaNHaMoN Posted April 18, 2020 Share Posted April 18, 2020 poți sface și altfel banii, dacă crezi ca asa ii aduni greu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denis Posted April 20, 2020 Author Share Posted April 20, 2020 Dati T/C, propunerea a fost acceptată. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kyleplaysmu Posted April 20, 2020 Share Posted April 20, 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts