Paranoia0 Posted April 17, 2020 Share Posted April 17, 2020 (edited) 1. Numele tau din joc: Paranoia_0 2. Numele jucătorului reclamat: TotalTiger23 3. Motivarea și descrierea situației pentru îngrijirea reclamei : Îl reclam pe jucătorul TotalTiger23 pentru utilizarea de hackuri (killaura) și pentru a jigniri la adresa mea și a unor jucători. Acesta ma ataca, nu arata nicio scădere în CPS (clicks per second) rămânea la același număr de CPS. Doar pentru asta nu merita sa îl reclam dar m-am decis sa o fac când a deschis un Chest, acesta fără sa se oprească din lovit. Observație: nu era nimeni pe o distanta de 20 de blocuri4. Martori: IchimAlexandru 5. Sectiune: SkyWars 6. Dovezi - Poze: Din păcate nu am, atunci nu poate fi ca să pot să-l reclame, dar poate continua în continuare pentru o față lucrări menționate mai sus pot să vină cu o reclamație nouă. Edited April 17, 2020 by Paranoia0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kyleplaysmu Posted April 17, 2020 Share Posted April 17, 2020 Ai la dispozitie 24 de ore pentru a aduce dovezi, altfel topicul va fi inchis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hobi Posted April 18, 2020 Share Posted April 18, 2020 Nu ai prezentat dovezile. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts