ge010 Posted April 17, 2020 Share Posted April 17, 2020 1. Numele tau din joc: ge010 2. Numele jucătorului reclamat: Haking13 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: Nu a citit regulamentul + a incercat sa ma ucida 4. Martori: TheBestPvP 5. Sectiune: GTA 6. Dovezi - Poze:https://imgur.com/a/2ym9fQB si Vreau sa explic ca lista cu membri unei factiuni este afisata la regulament Link to comment Share on other sites More sharing options...
xAccused Posted April 17, 2020 Share Posted April 17, 2020 (edited) Poate era de pe somn? toti mai facem greseli, e omeneste sa gresim ca din greseli invatam! Edited April 17, 2020 by xAccused Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haking13 Posted April 17, 2020 Share Posted April 17, 2020 Chiar acum, ge010 a spus: 1. Numele tau din joc: ge010 2. Numele jucătorului reclamat: Haking13 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: Nu a citit regulamentul + a incercat sa ma ucida 4. Martori: TheBestPvP 5. Sectiune: GTA 6. Dovezi - Poze:https://imgur.com/a/2ym9fQB si Vreau sa explic ca lista cu membri unei factiuni este afisata la regulament 1 Am citit regulamentul Nu tiam vazut numele cind team atacat si duar dupa miam dat seama 3 imi cer scuze 1 Am citit regulamentul Nu tiam vazut numele cind team atacat si duar dupa miam dat seama 3 imi cer scuze Link to comment Share on other sites More sharing options...
ge010 Posted April 17, 2020 Author Share Posted April 17, 2020 3 minutes ago, Haking13 said: 1 Am citit regulamentul Nu tiam vazut numele cind team atacat si duar dupa miam dat seama 3 imi cer scuze 1 Am citit regulamentul Nu tiam vazut numele cind team atacat si duar dupa miam dat seama 3 imi cer scuze Nu ai citit ca daca il citeai stiai cine mai e in robber si cum nu mi-ai vazut numele ca m-ai atacat de 3 ori ... a 3 nu am mai bagat-o in filmare ca mi-o fost lene 21 minutes ago, xAccused said: Poate era de pe somn? toti mai facem greseli, e omeneste sa gresim ca din greseli invatam! Exact ! Doar ca Greseala se Plateste! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haking13 Posted April 17, 2020 Share Posted April 17, 2020 si + nu am intales partea cu nu ai voie sa ataci factiunile ostile Bine v-am gasit la INFO Factiune unde veti afla mai multe informati despre factiune Intr-o factiune pot fi maxim 11 membri! Membri : 1.Membru : maxdiamant1 2.Membru : Haking13 3.Membru : 4.Membru : 5.Membru : 6.Membru : 7.Membru : 8.Membru : 9.Membru : 10.Membru : 11.Leader : =/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Programmer Posted April 17, 2020 Share Posted April 17, 2020 n-are voie sa se atace cu factiuni ostile. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haking13 Posted April 17, 2020 Share Posted April 17, 2020 si eu iti pot face reclamatie dar nu are rost https://imgur.com/QXW429k Link to comment Share on other sites More sharing options...
kyleplaysmu Posted April 18, 2020 Share Posted April 18, 2020 (edited) Cine mai face chat are warn... Asteptati parerile membrilor staff si decizia unui staff manager/administrator Edited April 18, 2020 by kyleplaysmu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anntonio_FTW Posted April 18, 2020 Share Posted April 18, 2020 Are voie sa atace factiuni diferite, doar cine se afla in aceeasi factiune nu are voie sa atace! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts