JunimeaYTB Posted April 18, 2020 Share Posted April 18, 2020 1. Numele tau din joc:JunimeaYTB 2. Numele jucătorului reclamat:KanekiKen24 & ProIce 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați:hackeri + bug usa 4. Martori:n-am 5. Sectiune:Factions 6. Dovezi - Poze: https://www7.zippyshare.com/v/74OGcSR9/file.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
BBcode Posted April 18, 2020 Share Posted April 18, 2020 kanekiken24 a primit ban si proice primeste acum ban Link to comment Share on other sites More sharing options...
JunimeaYTB Posted April 18, 2020 Author Share Posted April 18, 2020 #Respect Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexSe Posted April 18, 2020 Share Posted April 18, 2020 Nu imi deschide poza sa vad ce dovezi aveti.....Kane ti-a dat discordu si a intrat cu tine in confa dar i-a picat netu si i-ai dat ban pe nedrept ca a vrut sa iti dea partajare.ProIce are dovezi ca nu are hack a facut screeshot cand se batea cu Junimea. BBcode cand am zis ca SPartanu are hack de ce nu ai intervenit?Dar lasa ca sunteti totii corupti. Ti-am cerut sa dai control lu unu ca are hack si am filmare nu mai, mai bagat in seama. :CONTRA: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Programmer Posted April 18, 2020 Share Posted April 18, 2020 jucatorii au primit ban. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts