bobo989 Posted April 20, 2020 Share Posted April 20, 2020 Nick:bobo989 Pe ce sectiune ai primit ban:Factions Numele membrului din staff care te-a banat:uavi Dovezi: Alte detalii:saracu mi-a luat la control toata factiunea fara a avea vo dovada sau ceva.Din cauza faptului ca nu i-am scos un claim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetreLupMexican Posted April 20, 2020 Share Posted April 20, 2020 Aștept dovada lui uavi Link to comment Share on other sites More sharing options...
kyleplaysmu Posted April 20, 2020 Share Posted April 20, 2020 @Uavi, ai 24 de ore la dispozitie sa aduci dovada Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uavi Posted April 20, 2020 Share Posted April 20, 2020 Te-am tras la control , deoarece te raportau playeri , ti-am zis sa ramai pe loc , tot te abateai si dupa cand ai vazut ca nu ai ce sa mai faci ai schimbat repede adminul ca sa nu luati ban pe contul cu adminul in factiune , Dovada : https://www.youtube.com/watch?v=nPDReoPI3BE , am vrb cu machiamavlad , dupa ce ai mutat rewpede adminul crezand ca ramane banat doar contul ti-a mutat adminul inapoi ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToTaNHaMoN Posted April 20, 2020 Share Posted April 20, 2020 (edited) Ai refuzat controlul Ban-ul ramane Edited April 20, 2020 by ToTaNHaMoN Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts