KanekiKun96 Posted April 20, 2020 Share Posted April 20, 2020 Nick: KanekiKun96 Pe ce sectiune ai primit ban: Factions Numele membrului din staff care te-a banat: Uavi Dovezi: https://imgur.com/8hNydyk Alte detalii: Pai am dat /spawn si Uavi mi-a dat ban pentru hack cum vine asta ? iar dupa mi-a luat toata factiunea la control, asta e bataie de joc Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetreLupMexican Posted April 20, 2020 Share Posted April 20, 2020 Sa fim serioși de ce ai da spawn în momentul ala ? Desigur îți explic eu,cum sa faci sa para ca nu ai ieșit de pe server păi e ușor intri cu un alt Mc și ca să nu pară ceva suspect ca ai ieșit îi zici ca ai dat spawn. Ușor sper să fie clar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uavi Posted April 20, 2020 Share Posted April 20, 2020 (edited) ti-am zis de minim 2 ori sa ramai pe loc , sa nu pleci sa nu te teleportezi , daca te telepoertezi la spawn se condisddera ca ai intrat pe alt launcher si in timp ce ai dai disconect , intri cu celalalt launcher , ptr asta se da ban ptr refuz ==> ban 3d hack Am editat ca am dat clipul gresit ups :(( Edited April 20, 2020 by Uavi Link to comment Share on other sites More sharing options...
xCuteCatx Posted April 20, 2020 Share Posted April 20, 2020 Motive mai sus Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToTaNHaMoN Posted April 20, 2020 Share Posted April 20, 2020 Ai fost avertizat sa nu dai /spawn Ban-ul rămâne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts