Cuppyonig Posted April 21, 2020 Share Posted April 21, 2020 1. Nume:Mihai 2. Propunere:Sa se puna dificultatea medium sau hard.3. Sectiune:Skyblock 1.13.24. Cu ce consideri ca ajuta aceasta propunere?:Eu ma enervez destul de mult cand astept 10 secunde sa se spawneze un mob,chiar daca am 10 spawnere.5. Poze/Film:https://prnt.sc/s33sk66. Ceva de adaugat?:Nimic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AnnaNee Posted April 21, 2020 Share Posted April 21, 2020 e ok asa cum e,nu cred ca e nevoie de alta dificultate noua ,eu zic sa ai rabdare,se va spawna Link to comment Share on other sites More sharing options...
Porto Posted April 23, 2020 Share Posted April 23, 2020 Motivele au fost spune de către colega mea, + nu este necesar, spawnerele nu sunt influențate de dificultatea jocului. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admin TheLight1 Posted April 24, 2020 Admin Share Posted April 24, 2020 colegii mei au spus totul.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EzRekt Posted April 30, 2020 Share Posted April 30, 2020 Salut Mihai, iti multumim pentru propunerea ta, dificultatea este in momentul asta pe easy, daca ai spawnere se spawneaza destul de multi mobi, de fapt, se spawneaza si fara spawnere, daca am pune dificultatea pe medium sau pe hard tot ce am face ar fi sa crestem lagul, ceea ce nu ne dorim nici noi si probabil nici tu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts