MomCrazy Posted April 21, 2020 Share Posted April 21, 2020 (edited) 1. Numele tau din joc:x_Dany_x 2. Numele jucătorului reclamat:HackY0uRmYra 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați:Acest membru staff a oferit un ban abuzit,deoarece persoana strigata de acest Moderator a iesit deoarece i a picat netul,iar acest mod i a oferit ban pe motiv "a parasit controlul" dar el nici nu a intrat in control deoarece nu avea net.(Banul ar fi trebuit dat pentru refuz control,dar acest "Mod" nu isi da seama ca poate pers respective i a picat netul si inca ceva mai nou trebuie sa imi intre cu anydask in pc daca eu am 10 ani si aceasta persoana se va reconecta la mine in calculator pentru ca eu nu situ sa opresc aplicatia si imi va fura date de pe pc ce sa fac dupa la cine trb sa fac reclamatie ca imi fura el conturi de "minecraft premium/steam/origin/netflix/fb/insta" . Uite aici inca o dovada jalnica de staff ban fara dovada chiar tu ai recunoscut acum in acest mirific topic < https://prnt.sc/s3ipdw > .Auzi vezi cand mai dai ban fara dovada fa o cu stil gen ca mine cu -s. 4. Martori:Eram 5 pe confa putem confirma asta. 5. Sectiune:Faction 6. Dovezi - Poze:https://prnt.sc/s3icta Edited April 21, 2020 by MomCrazy 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HackY0uRmYraAkFMS Posted April 21, 2020 Share Posted April 21, 2020 In primul rand aceasta scuza ca a iesit in timpul controlului pentru ca i-a picat netul este jalnica. Sincer sa iti pun obs-ul nu mi-a filmat, mi-a filmat negru nush dc dar am sa incerc sa rezolv. https://imgur.com/m4D6VxD in aceasta dovada Managerul a zis simplu ca daca ti-a picat netul ramane ban ca in acel timp putea sa scoata hackul, dovada ca tu ai zis ca i-a picat netul https://imgur.com/1Rr7Eh . Bafta ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrei34232 Posted April 21, 2020 Share Posted April 21, 2020 Acum 11 minute, HackY0uRmYraAkFMS a spus: Bossule da dovada nu o dai adica zic si eu . Bafta ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DanyJoaca12 Posted April 21, 2020 Share Posted April 21, 2020 @HackY0uRmYra Hai ma arati si tu filmarea sau dai ban pe motiv nimic ? putei sa minti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mkim Posted April 21, 2020 Share Posted April 21, 2020 Ban fara dovada oare ce zice regulamentul hmm 27 minutes ago, HackY0uRmYraAkFMS said: In primul rand aceasta scuza ca a iesit in timpul controlului pentru ca i-a picat netul este jalnica. Sincer sa iti pun obs-ul nu mi-a filmat, mi-a filmat negru nush dc dar am sa incerc sa rezolv. https://imgur.com/m4D6VxD in aceasta dovada Managerul a zis simplu ca daca ti-a picat netul ramane ban ca in acel timp putea sa scoata hackul, dovada ca tu ai zis ca i-a picat netul https://imgur.com/1Rr7Eh . Bafta ! pai ia picat netul inainte sa scri tu in chat sa vina control Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToTaNHaMoN Posted April 21, 2020 Share Posted April 21, 2020 @HackY0uRmYra ai 24 ore la dispoziție sa încarci video cum persoana a ieșit de pe server in timp ce ii făceai control. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HackY0uRmYraAkFMS Posted April 21, 2020 Share Posted April 21, 2020 nu vreau sa fac chat aici, administratorul factions a zis ca daca a recunoscut ca lui ia picat netu in timpul controlului nu imi mai trebuie filmarea + obs-ul mi-a filmat negru ! am pus si poza cu mesajul de la administrator Link to comment Share on other sites More sharing options...
machiamavlad Posted April 21, 2020 Share Posted April 21, 2020 Nu avem nicio dovada concreta ca "TI-A PICAT INTERNETUL" din cauze naturale, deci reclamatia este facuta aiurea. Nu este nevoie de dovada cat timp chiar tu ai recunoscut ca ai iesit (ti-a picat netul in timpul controlului). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrei34232 Posted April 22, 2020 Share Posted April 22, 2020 (edited) Frate si-a tras singur routerul din priza ce plm adica na ce drq.Esti prea bun frate te propun la up tu meriti op nu mod.Si in plus frate tu trebuie sa pui dovada ca deaia o ai nu o ti sa o pui in rama sau tu nu stii ca asa se face. Edited April 22, 2020 by Andrei34232 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HackY0uRmYraAkFMS Posted April 22, 2020 Share Posted April 22, 2020 Acum 1 oră, Andrei34232 a spus: Frate si-a tras singur routerul din priza ce plm adica na ce drq.Esti prea bun frate te propun la up tu meriti op nu mod.Si in plus frate tu trebuie sa pui dovada ca deaia o ai nu o ti sa o pui in rama sau tu nu stii ca asa se face. Fara suparare voi cititi ce a spus @machiamavlad mai sus? Sau ce am spus eu? ASA CA, te rog frumos nu mai face chat aici si intelege ca voi ati recunoscut ca a iesit in timpul controlului. Punct, aceasta reclamatie este ca si inchisa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrei34232 Posted April 22, 2020 Share Posted April 22, 2020 Frate tu ori esti prost ori esti dobitoc taci in pula mea ca e de datoria ta sa pui dovada ca deaia o ai si chiar asa cum zici tu a recunoscut si nu ma lua pe mine cu cacaturi dastea va rog sa nu mai faceti chat in reclamatie pai ba dobitocule cum sa nu facem chat cand vedem un batut in cap care da ban asa ca se afle in treaba si fara dovada pune in pula mea dovada si nu mai comenta ai grad pe supt pula asa ati ajuns toti in functi copii de 12 ani cu functie si pe langa ca sunteti prosti facuti gramada mai aveti si aere in voi . Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetreLupMexican Posted April 22, 2020 Share Posted April 22, 2020 Eram de față când a fost sancionat, să începem el te-a cerut discordul după 3-4 minute ai răspuns după am observat și eu că ai ieșit ca ma uitam pe tab, și nu am stat sa filmez tab-ul. Și el a filmat dar din probleme tehnice se vedea negru. Plus că dacă ai ieșit ca ția picat netu e problema ta cât timp au ieșit de la control ca nu e greu să intri in appdata și să ștergi hack-ul. Cam atât am avut de zis. Ps:Nu faceti post hunt când știți că ați folosit hack. De la mine această reclamație e degeaba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EzRekt Posted April 22, 2020 Share Posted April 22, 2020 (edited) Vi s-a explicat totul foarte clar de catre adiminstratorul factions-ului, in schimb, voi veniti aici si injurati, jigniti. Reclamantul a recunoscut ca a iesit in timpul controlului. Acum 43 minute, Andrei34232 a spus: asa ati ajuns toti in functi copii de 12 ani cu functie si pe langa ca sunteti prosti facuti gramada mai aveti si aere in voi . Apropo, nu ti se pare ciudat ca te plangi de asta dar tu te comporti mai nasol decat "un copil de 12 ani"? Edited April 22, 2020 by EzRekt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts