kirito990 Posted April 21, 2020 Share Posted April 21, 2020 1. Numele tau din joc: kirito990 2. Numele jucătorului reclamat: Optimus 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: Nu stie regulamentul 4. Martori: 5. Sectiune: Survival 1.15 6. Dovezi - Poze: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Optimus Posted April 21, 2020 Share Posted April 21, 2020 Legat de replicile mele cu "ba" "ma" nu sunt in primu rand cu tine. Sunt cu un alt membru staff care mi-a permis sa ii vorbesc asa. Este decizia lui daca imi permite sa vorbesc asa cu el. Deci nu are legatura cu tine. Si legat de faza cu caps. Eu ti-am atras atentia doar, cum fac si alti membri staff. Nu te-am sanctionat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Christiann Posted April 21, 2020 Share Posted April 21, 2020 Reclamatie nefondata, dovezi insuficiente. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kirito990 Posted April 21, 2020 Author Share Posted April 21, 2020 5 minutes ago, Christiann said: Reclamatie nefondata, dovezi insuficiente. Stiu ca este tarziu dar te rog sa te uiti mai bine sau sa citesti regulamentul ^^ si te rog sa lasi pe cineva care stie ce face, daca esti dragut Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToTaNHaMoN Posted April 21, 2020 Share Posted April 21, 2020 Membru staff va fi sanctionat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts