Jump to content
Addicted2 Romania
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pentru serverul de Minecraft sunt deschise !

Propunere schimbare regulament

Christiann

Recommended Posts

1. Nume: Christian
2. Propunere: Avand in vedere ultimele intamplari, am ceva de scris, dar sunt sigur ca va fii un beneficiu pentru noi, ca si jucatori in totalitate. Limbajul indecent, injurii, jignirile si orice cuvant cu tenta agresiva fata de alti jucatori/membrii staff sunt din ce in ce mai frecvente si din ce in ce mai slab pedepsite. Propunerea mea este ca aceste abateri disciplinare grave sa se pedepseasca cu ceva mai mult decat un simplu mut, in functie de gravitate bineinteles, sa se creeze un sistem de  Warns care la 3/3 cumulate sa se sanctioneze intr-un mod mai drastic, fie ban 24h, fie mut pe o perioada indelungata(12-24h) pentru ca deseori membrii staff cad in ipostaza de batjocura asa cum au mentionat si alti colegi, neputinciosi fiind cu privire la sanctiunile conform regulamentului, foarte slabe.

In trecut probabil ca existau jucatori mai respectuosi si nu necesitau reguli mai aspre in privinta disciplinei care acum... e cam lipsa pe server din cauza unora carora cei 7 ani de acasa le sunt absenti.

Aceasta a fost propunera mea cat si a multor altora din cadrul Staff-ului.

3. Sectiune: Global
4. Cu ce consideri ca ajuta aceasta propunere?: Ar ajuta in filtrarea chat-ului cu privire la cuvintele murdare, asa cum am mentionat mai sus, totul ar fii mult mai disciplinat si curat.
5. Poze/Film: Nu e cazul, persoanele in putere sunt in cunostiinta de cauza(cauze)
6. Ceva de adaugat?: Sper sa se rezolve aceasta situatie, sunt asteptari mari cu privire la aceasta comunitate din partea multora ! 😄

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing

• No registered users viewing this page.
  • Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Create New...