Programmer Posted April 22, 2020 Share Posted April 22, 2020 (edited) Nume: Maxim Varsta [ minim 14 ani ] :21 CNP [ Primele 7 cifre ] :nu cred ca e nevoie de ele ca sa-mi exprim varsta Motiv :Pai, doresc grad-ul de moderator deoarece am mai fost odata, imi place mult sa moderez niste forum-uri, sunt destul de activ, si cred ca merit o sansa. Contact Discord:Programmer#0384 Experienţă :8/10 Cat timp poti oferi forumului :24/7 Locul unde doresti sa moderezi : Reclamatii sau global Edited April 22, 2020 by ToTaNHaMoN Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToTaNHaMoN Posted April 22, 2020 Share Posted April 22, 2020 Îți făceai treaba ca moderator pe forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
EzRekt Posted April 23, 2020 Share Posted April 23, 2020 Ai mai avut moderator si l-ai pierdut pentru ca faceai posturi aiurea pe forum. Si altii doresc sa fie moderatori si cred ca merita sa primeasca sansa pe care ai primit-o si tu acum putin timp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Programmer Posted April 27, 2020 Author Share Posted April 27, 2020 up ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts