user34903534 Posted April 23, 2020 Share Posted April 23, 2020 Buna! Am si eu problema......primul lucru cand te loghezi pe server iti cere sa executi comanda /login si eu nu am parolă....Ce sa fac? Multumesc anticipat! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Never Posted April 23, 2020 Share Posted April 23, 2020 Numele pe care-l ai acum este probabil deja folosit, trebuie sa-l schimbi daca aia este problema. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToTaNHaMoN Posted April 23, 2020 Share Posted April 23, 2020 (edited) Îți pui un nume pe care doar tu îl folosești și când o sa intrii o sa îți ceara/register parola parola îți las exemplu mai jos. /register addicted addicted După /login addicted Tu îți pui o alta parola pe care sa nu o știe nimeni și care o vei folosi mereu când vei întra pe server. Daca apar alte întrebări sau probleme ma anunți pe discord și o sa te ajut cu mare placere ToTaNHaMoN#4049 Edited April 23, 2020 by ToTaNHaMoN 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts