nfen1 Posted April 23, 2020 Share Posted April 23, 2020 1. Numele tau din joc:RidderHidde 2. Numele jucătorului reclamat:Progammer [Admin] 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați:Am dat duel cu Brian si mi s-a parut ca are hack si i-am zis lui progammer sa ii faca control si el nu vrea ca sunt prieteni si stie ca are hack. 4. Martori:ajhlax183 5. Sectiune:Factions 6. Dovezi - Poze:Nu am ce dovezi sa pun ca asta a scris in chat: https://imgur.com/aXjIiNo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Canasuperxd Posted April 24, 2020 Share Posted April 24, 2020 1.Membrul staff fiind admin nu trebuia sa refuze.2.Ar fi trebuie si tu sa ai o dovada ca el are hack. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Programmer Posted April 24, 2020 Share Posted April 24, 2020 Nu am voie sa fac controale, am zis de nenumerate ori. Poti vorbi cu xiremen pe privat. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToTaNHaMoN Posted April 24, 2020 Share Posted April 24, 2020 Membru staff nu mai are grad pe gta 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts