Jump to content
Addicted2 Romania
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pentru serverul de Minecraft sunt deschise !

[LifeStyl] Planeta Sanatoasa.


Dobre

Recommended Posts

Pe datade 22 aprilie,  a fost. a 50-a aniversare a Zilei Pământului, iar cu această ocazie organizația Space for Giants (organizație caritabilă ce protejează ecosistemele naturale din Africa), a lansat campania „O planetă sănătoasă”, care se adresează fiecărui individ care se bucură de planeta pe care trăim. Dacă protejăm mediul în care trăiesc animalele sălbatice și ecosistemul acestora, putem preveni posibile pandemii viitoare, arată comunicatul campaniei.

Planeta are nevoie de implicarea noastră mai mult ca niciodată. Covid-19 a ucis sute de mii de oameni și amenință viața altor milioane. Ne aflăm în această stare critică și pentru că omul a exploatat aproape toate ecosistemele pământului, capturând sau chiar omorând animale sălbatice pentru a le comercializa ilegal. Această exploatare a animalelor sălbatice nu numai că a afectat dramatic viața sălbatică, dar a și compromis procesul descoperirii de noi medicamente, inițiativele de a produce aer curat și de a combate schimbarea climei.

Neglijența față de natură a determinat, printre altele, și expunerea omenirii la virusuri mortale precum HIV, Ebola, SARS și acum noul coronavirus, SARS CoV-2. Așadar, nu există un moment mai potrivit în care să ne implicăm cu toții în protejarea ecosistemelor naturale rămase pe pământ și să creăm împreuna o planeta sanatoasa

Și, ca să încheiem, totuși, într-o notă pozitivă, știai că Piatra Craiului (din Zarnesti orasul meu)este al patrulea cel mai Instagram-abil loc eco-friendly din lume, cu 20.300 de hashtag-uri? Și cel de-al doilea din Europa, după Suomenlinna, din Finlanda? SaveonEnergy a căutat destinațiile ecoturistice cele mai populare pe Instagram, și astfel a aflat că Boracay, Wadi Rum, dar și cele pe care le-am menționat mai sus sunt destinații foarte apreciate.

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
  • 4 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...