xXRodrigo Posted April 24, 2020 Share Posted April 24, 2020 Cu ce activitati va place sa va umpleti timpul in aceasta perioada de izolare? Cum va delectati/distrati? Ce hobby uri aveti? Sunt foarte curios, sincer! Eu unul, de cand cu carantina, am inceput sa am destul timp ca sa ma ocup de toate hobby urile mele, anume pianul, cititul unei carti si calculatorul pe care nu prea intram inainte de nebunia asta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeyLey Posted July 1, 2020 Share Posted July 1, 2020 Pai eu una m am apucat de desenat, nu am cine stie ce talent, dar incerc Imi petrec mai mult timpul mai mult cu familia si pe calculator ce am mai stat 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hobi Posted July 1, 2020 Share Posted July 1, 2020 (edited) Carantina m-a ajutat enorm de mult sa aflu lucruri noi despre mine, m-a facut sa aflu adevarata fata a unor persoane pe care ii consideram ''prieteni'', m-a ajutat sa inbunatatesc relatia dintre mine si familia, in continuare ma bucur de timpul liber. Edited July 1, 2020 by Hobi 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts