McGregor Posted April 25, 2020 Share Posted April 25, 2020 1. Numele tau din joc: VadiMM 2. Numele jucătorului reclamat: Kyle 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: A cenzurat si asta nu e corect deoarece e membru staff 4. Martori: Dark_Dragon88 , Dark_Dragon82 , SpeedDart si inca 10 dar nu le mai tin minte numele 5. Sectiune: SkyBlock 1.13.2 6. Dovezi - Poze: https://imgur.com/C3nVw4i Link to comment Share on other sites More sharing options...
Porto Posted April 25, 2020 Share Posted April 25, 2020 Post Hunter, este o simpla greșeală +nici nu stii un context, se putea referi de exemplu la echipa de fotbal FC Kaiserslaitern fiind abreviate FCK, si chiar daca nu este ceva de genul nu este o cenzura cu un sens de jignire, “la dracu” Nu merita sanctionat membrul staff pentru o astfel de greșeală minora. Scoti totul din context, eu si colegii mei avem numeroase dovezi cu conportamentul tau, limbaj staff spam înjurături jigniri adresate jucătorilor, si ai avut norocul pana acum sa scapi doar cu un mute/kick. In locul tau m-aș abține de la reclamații aiurea. Astept si părerea colegilor mei Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admin TheLight1 Posted April 25, 2020 Admin Share Posted April 25, 2020 eu cred ca ai facut aceasta plangere din pura razbunare... a fost o mica cenzura, care poate chiar nu inseamna ce ai gandit tu.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AnnaNee Posted April 25, 2020 Share Posted April 25, 2020 sunt de acord cu Porto,am fost de fata,nu era numai el,a zis fck din greseala ca n-a fost atent,ceva normal,toti gresim,dar tu cand faci greseli mari,tot le repeti Link to comment Share on other sites More sharing options...
kyleplaysmu Posted April 25, 2020 Share Posted April 25, 2020 (edited) @McGregor, imi asum greseala pe care am facut-o. Cer ca un staff manager sa ia in considerare reclamatia ta si astept sanctiunea. Edited April 25, 2020 by kyleplaysmu Link to comment Share on other sites More sharing options...
EzRekt Posted April 25, 2020 Share Posted April 25, 2020 Probabil un player nu ar fi primit mute daca ar fi scris asta pe chat, este o greseala minora, nu poti sanctiona pe cineva pentru asa ceva. E ca si cum ai scrie "wtf" pe chat, e fix acelasi lucru, nu esti sanctionat pentru asta. Cu toate astea voi vorbi cu Kyle si va fi mai atent pe viitor. PS: E frumos sa ai zeci de ban-uri pentru ca injuri staff-ul pe /helpop si sa te plangi asa ca un staff "a scapat" un cuvant care, de altfel, e neinsemnat? Nu zic ca, daca ai comportamentul pe care il ai nu ai dreptul sa te plangi, doar te intreb, e frumos? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts