Jump to content
Addicted2 Romania
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pentru serverul de Minecraft sunt deschise !

reclamatie helper

McGregor

Recommended Posts

1. Numele tau din joc: VadiMM

2. Numele jucătorului reclamat: Kyle

3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: A cenzurat si asta nu e corect deoarece e membru staff

4. Martori: Dark_Dragon88 , Dark_Dragon82 , SpeedDart si inca 10 dar nu le mai tin minte numele

5. Sectiune: SkyBlock 1.13.2

6. Dovezi - Poze: https://imgur.com/C3nVw4i

:contra: 

Post Hunter, este o simpla greșeală

+nici nu stii un context, se putea referi de exemplu la echipa de fotbal FC Kaiserslaitern fiind abreviate FCK,

si chiar daca nu este ceva de genul nu este o cenzura cu un sens de jignire, “la dracu” Nu merita sanctionat membrul staff pentru o astfel de greșeală minora.

Scoti totul din context, eu si colegii mei avem numeroase dovezi cu conportamentul tau, limbaj staff spam înjurături jigniri adresate jucătorilor, si ai avut norocul pana acum sa scapi doar cu un mute/kick.

In locul tau m-aș abține de la reclamații aiurea.

Astept si părerea colegilor mei

:tc:

Probabil un player nu ar fi primit mute daca ar fi scris asta pe chat, este o greseala minora, nu poti sanctiona pe cineva pentru asa ceva. E ca si cum ai scrie "wtf" pe chat, e fix acelasi lucru, nu esti sanctionat pentru asta. Cu toate astea voi vorbi cu Kyle si va fi mai atent pe viitor.

PS: E frumos sa ai zeci de ban-uri pentru ca injuri staff-ul pe /helpop si sa te plangi asa ca un staff "a scapat" un cuvant care, de altfel, e neinsemnat? Nu zic ca, daca ai comportamentul pe care il ai nu ai dreptul sa te plangi, doar te intreb, e frumos?

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...