Kalasnicov Posted April 26, 2020 Share Posted April 26, 2020 1. Numele tau din joc: Alexandru_UT 2. Numele jucătorului reclamat: qKlyze_ 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: imi da warn, dovada? 4. Martori: NoniX24, Taken1 5. Sectiune:Factions 6. Dovezi - Poze: https://imgur.com/a/lVoeXw7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
machiamavlad Posted April 26, 2020 Share Posted April 26, 2020 Prin simplul fapt ca a dat cu /fly pe teritoriul lui sa-l urmareasca pe qKlyze si sa-l bata se consdiera abuz, acum asteptam dovada lui Mihai sa vedem exact care a fost faza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kalasnicov Posted April 26, 2020 Author Share Posted April 26, 2020 Nu merge /fly cand esti langa un enemy se dezactiveaza Link to comment Share on other sites More sharing options...
qKlyze Posted April 26, 2020 Share Posted April 26, 2020 poftim prietenas , sa stii ca nu e abuz , doamne fereste. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Programmer Posted April 26, 2020 Share Posted April 26, 2020 se vede ca ai dat cu fly. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kalasnicov Posted April 26, 2020 Author Share Posted April 26, 2020 si eu cu ce s devina ca e prost pluginu ? ca nu se dezactiveaza tot timpu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Programmer Posted April 26, 2020 Share Posted April 26, 2020 aici iti acord dreptate, am uitat ca plugin-ul e cam naspa, la fel si la mine , nu mi se dezactiveaza deloc, nici in duele, deci, nu cred ca meriti o sanctiune, nu lua vote-ul de sus in seama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kalasnicov Posted April 26, 2020 Author Share Posted April 26, 2020 + ca e prost rau, daca iesi din claim ti se dezactiveaza dar nu se activeaza la loc cand intri eu n am nici o vina ca nu e instare sa faca bugurile, mai ales bugu cu usa.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToTaNHaMoN Posted April 26, 2020 Share Posted April 26, 2020 Un bug se raportează dar nu se abuza. Ai fost sancționat corect. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts