Kalasnicov Posted April 27, 2020 Share Posted April 27, 2020 Nick:Masson1 Pe ce sectiune ai primit ban: Factions Numele membrului din staff care te-a banat: qRazz3r_ Dovezi: Alte detalii:Bai fratele meu, de ma iei tu la control ? daca nu se vede pe filmare ca mi a dat cineva report? sau ca nu am dat in tine? de ce in chizi unbanu degeaba? Ca sa ma iei la control trebuie sa ti se para tie ciudat corecT? si ca sa tii se para ciudat trebuia sa dau in tine sau sa ma fii reclamat cineva vreau dovada in care ma reclamat cineva sau am dat in tine ! pe dovada ta nu se vede unde am dat in tine sau unde ma reclamat cineva pe ac : astept alta dovada in care ma reclamat cineva sau am dat eu in tine ciudat... a Link to comment Share on other sites More sharing options...
Programmer Posted April 27, 2020 Share Posted April 27, 2020 Reclamatul nu mai este staff. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kalasnicov Posted April 27, 2020 Author Share Posted April 27, 2020 atunci unban Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToTaNHaMoN Posted April 27, 2020 Share Posted April 27, 2020 O sa primești unban Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts