raresgaby Posted April 28, 2020 Share Posted April 28, 2020 1. Numele tau din joc: raresgaby 2. Numele jucătorului reclamat: GhoulJanberk 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: Pentru ca am primit jail ca GhoulJanberk a crezut ca am hack dar eu am hack pentru 1.14.4 nu pentru 1.15.2 *Pot Dovedi* 4. Martori: 5. Sectiune: Survival 1.15.2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GhoulJanberk Posted April 28, 2020 Share Posted April 28, 2020 https://imgur.com/a/6NV7ONz wurst ul ala ce zice? ti am facut verificare..si a vazut si colegul meu Rydan cat si Nyx.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
raresgaby Posted April 28, 2020 Author Share Posted April 28, 2020 A da? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admin Rydan Posted April 28, 2020 Admin Share Posted April 28, 2020 Membrul staff a procedat corect. Nu conteaza daca nu il folosesti cat timp il ai instalat in minecraft. Ex. Si eu am pistol si umblu pe strada cu el, insa nu il folosesc. (tot ma ia la intrebari politia daca ma vede). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts