Jump to content
Addicted2 Romania
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pentru serverul de Minecraft sunt deschise !

[Plangere]PoloNiKH

etnis

Recommended Posts

1. Numele tau din joc:etnis

2. Numele jucătorului reclamat:PoloNiKH

3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: Omul mi-a spus ca face un "Control" si ca vrea sa intre la mine in pc cu AnyDesk. Eu nu o sa dau NEVER acces unui strain sa intre la mine in pc cu un program care ii ofera acces total. In primul rand ca AnyDesk este o aplicatie care permite transferul de date intre dispozitive si pot fi plantate cu usurinta Key Loggere si alte malware-uri. In plus eu si evident ca si toti ceilalti playeri(ca au fost luati toti cei online la control) avem pe PC-uri documente importante. Spre exemplu daca eu ofer cuiva acces-ul la mine in pc prin AnyDesk acea persoana poate intra in posesia conturilor mele bancare si a altor informatii cu caracter personal. Nu ma intereseaza afirmatiile lui PoloNiKH de genul"Nu fac eu d-astea" "Sau sunt staff pe minecraft si am dreptate". 

4. Martori:toti cei online pe server

5. Sectiune:1.15.2

6. Dovezi - Poze: Sunt in jail pentru inca 4 ore daca vreti ma gasiti acolo(daca vreti dau poza din jail)

• Haha 1

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...