etnis Posted April 28, 2020 Share Posted April 28, 2020 1. Numele tau din joc:etnis 2. Numele jucătorului reclamat:PoloNiKH 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: Omul mi-a spus ca face un "Control" si ca vrea sa intre la mine in pc cu AnyDesk. Eu nu o sa dau NEVER acces unui strain sa intre la mine in pc cu un program care ii ofera acces total. In primul rand ca AnyDesk este o aplicatie care permite transferul de date intre dispozitive si pot fi plantate cu usurinta Key Loggere si alte malware-uri. In plus eu si evident ca si toti ceilalti playeri(ca au fost luati toti cei online la control) avem pe PC-uri documente importante. Spre exemplu daca eu ofer cuiva acces-ul la mine in pc prin AnyDesk acea persoana poate intra in posesia conturilor mele bancare si a altor informatii cu caracter personal. Nu ma intereseaza afirmatiile lui PoloNiKH de genul"Nu fac eu d-astea" "Sau sunt staff pe minecraft si am dreptate". 4. Martori:toti cei online pe server 5. Sectiune:1.15.2 6. Dovezi - Poze: Sunt in jail pentru inca 4 ore daca vreti ma gasiti acolo(daca vreti dau poza din jail) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToTaNHaMoN Posted April 28, 2020 Share Posted April 28, 2020 Cererile fără dovezi nu sunt luate în considerare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts