Jump to content
Addicted2 Romania
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pentru serverul de Minecraft sunt deschise !

[Plangere]PoloNiKH


etnis

Recommended Posts

1. Numele tau din joc:etnis

2. Numele jucătorului reclamat: PoloNiKH

3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: Mut nejustificat pentru toxicitate. II explicam omului de ce ideea de "Control" este gresita si l-am facut semidoct. Individul are impresia ca semidoct inseamna prost SEMIDÓCT, -Ă, semidocți, -te, adj., s. m. și f. (Om) care are cunoștințe puține și superficiale (dar se crede cult); (om) puțin instruit.(dex online)

4. Martori: toti cei online pe server

5. Sectiune: 1.15.2

6. Dovezi - Poze: https://imgur.com/a/4oUP4TQ

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Aici nu vorbim de interpretare si subiectivitate ci de sensul cuvantului. Se poate observa clar ca nu este o metafora la mijloc ca sa lase loc de interpretare. Si propozitia "Etnis are doua picioare" o pot lua drept jignire. Si ca sa o dau pe intelesul vostru "Hai sa nu ne mai scoatem". OK? 

Link to comment
Share on other sites

SEMIDÓCT, -Ă, semidocți, -te, adj., s. m. și f. (Om) care are cunoștințe puține și superficiale (dar se crede cult); (om) puțin instruit. – Semi- + doct.

Acest cuvant inseamna practic "Prost",mai ales ca in aceasta zi ai fost toxic cu majoritatea.

Edited by PoloNiKH
Link to comment
Share on other sites

Cand esti moderator pe minecraft iti permiti sa modifici si sensul propriu, de baza al cuvintelor ca sa dai un mute. Fa o petitie la oamenii astia care au facut DEX-ul ca poate se razgandesc si schimba sensul cuvantului. Sincer sa fiu nu ma intereseaza ce crezi tu ca inseamana un cuvant sau ce ai tu impresia ca inseamna. Cat timp tu iti permiti sa dai mute ca ai avut impresia ca ai fost jignit eu sustin ca gradul de Admin/Moderator nu ti se potriveste in prezent.

Link to comment
Share on other sites

fa etnis fa SEMIDÓCT, -Ă, semidocți, -te, adj., s. m. și f. (Om) care are cunoștințe puține și superficiale (dar se crede cult); (om) puțin instruit. – Semi- + doct.    dupa cum zice si definitia ,,Om care are cunostinte putine si superficiale'' deci prost 

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...