Jump to content
Addicted2 Romania
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pentru serverul de Minecraft sunt deschise !

[Plangere]PoloNiKH

etnis

Recommended Posts

1. Numele tau din joc: etnis

2. Numele jucătorului reclamat: PoloNiKH

3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: Presupun ca nu a inteles nimic din ce am scris in mesaj si instinctul i-a spus ca e toxicitate. Ce sa zic ...3 plangeri intr-o ora. Laser frate 

4. Martori: toti cei online pe server

5. Sectiune:1.15.2

6. Dovezi - Poze: https://imgur.com/a/CFpDnWb

Poti sa detaliezi ce inseamna toxicitate/ injosire? Doar asa de curiozitate sa vad daca tu ai inteles despre ce e vorba. Aici nici nu mai vorbesc de context ca pe ala clar nu l-ai inteles(vezi reporturile anterioare)

Eu ti-am atras pur si simplu atentia asupra unui sentiment generat de gradul pe care tu il detii. Nu ai cum sa cataloghezi aceasta afirmatie drept prejudiciu sau cum iti place tie sa o numesti...toxicitate.

:pro:

Este o regula in regulament legata de toxicitate, dar dupa parerea mea ce ai spus tu acolo nu se incadreaza in asta.

23.Nu aveti voie sa injositi staff-ul sub nicio forma (da-mi jail; toxicitate).
Mute 15 minute / Kick

Decizia nu o iau totusi eu si vom astepta raspunsul unui manager.

Acum 4 ore, EzRekt a spus:

Este o regula in regulament legata de toxicitate, dar dupa parerea mea ce ai spus tu acolo nu se incadreaza in asta.

23.Nu aveti voie sa injositi staff-ul sub nicio forma (da-mi jail; toxicitate).
Mute 15 minute / Kick

Deci ai actionat gresit in situatia data, nu este grad de toxicitate intrebarea formulata de catre etnis.

:pro:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...