iMixSwag Posted April 29, 2020 Share Posted April 29, 2020 (edited) Salut Addicted2! Sunt aici pentru a face o cerere unban deoarece netul meu se pare ca e pe carbuni! Nick: iMixSwag Pe ce sectiune ai primit ban: Factions Numele membrului din staff care te-a banat: BlackForest99 Dovezi: 2710 ping in MC si 3528 ms conversatie discord "Nu prea am avut cum sa fac rost de dovezi" Si nici el nu a filmat... Alte detalii: Am fost banat deoarce netul meu mi a picat in timpul controlului si acel ADMIN a vazut asta dar din pacate nu a filmat daca ma puteti ajuta va rog sa mi dati unban Ce sa fac daca atunci mi a picat netul? BlackForest99 a vazut asta dar nu l a interesat va rog ajutati ma! Multumesc Addicted2! Edited April 29, 2020 by iMixSwag Link to comment Share on other sites More sharing options...
xPaulOP Posted April 29, 2020 Share Posted April 29, 2020 Salut iMixSwag, odata ce ai iesit de pe server cand erai in timp-ul in care ti-a zis sa vi la control nu conteaza daca ti-a picat netul,curentul sau ai luat crash! Link to comment Share on other sites More sharing options...
iMixSwag Posted April 29, 2020 Author Share Posted April 29, 2020 Da frt dar deindata ce el a vazut ca foloseam batmod nu aveam cum sa mai schimb mc ul! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ItzAssassinPvP Posted April 29, 2020 Share Posted April 29, 2020 https://gyazo.com/dfa6e3955c73fed85f1d13eb41544212 asta e dovada ai confirmat ca tia picat netul. si eu ti-am dat ban pt ca ai iesit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admin Rydan Posted April 29, 2020 Admin Share Posted April 29, 2020 Staff ul a procedat corect. Nu este vina lui ca ti a picat netul. Intr-adevar, putea sa filmeze insa din cate am inteles i a facut fite programul> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts