Dobre Posted April 29, 2020 Share Posted April 29, 2020 (edited) Nume:Ionel Varsta [ minim 14 ani ] :16 CNP [ Primele 7 cifre ] :5031029 Motiv :Din cate vedeti si voi este de munca la forum si aveti nevoie de o persoana care sa se ocupe de el mai in serios eu vin aici cu fapte nu cu vorbe si doresc sa imi incep treaba cat mai repede. Contact Discord:MultiPlex#5479 Experienţă :Experienta in Moderare pe forum am destul de multa avand grade in trecut pe mai multe comunitati,am venit aici cu mare spirit de moderare si va ajut.Experienta mea de moderare se poate vedea si la https://addicted2.ro/forum/2259-photoshop/ in cateva zile am renascut sectiunea Photoshop doresc sa fac si asta cu celelalte categorii daca se poate. Cat timp poti oferi forumului :Perioada aceasta o sa intru oricand este nevoie si sa va ajut cu cat mai multe Locul unde doresti sa moderezi :Doresc sa moderez cat mai multe sectiuni posibile si cat mai repede. Edited April 30, 2020 by LiNU La cerere schimbat titlul MultiPlex in Dobre Link to comment Share on other sites More sharing options...
EzRekt Posted April 30, 2020 Share Posted April 30, 2020 Fiind deja designer, ma gandesc ca te poti ocupa de sectiunea "photoshop", celelalte sectiuni nu au nevoie atat de mare de moderatori. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts