Jump to content
Addicted2 Romania
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pentru serverul de Minecraft sunt deschise !

BlackForest99 "Ban Fara Dovada"

iMixSwag

Recommended Posts

Salut addicted2! Ma aflu aici pentru ai face o reclamatie lui BlackForest.

1. Numele tau din joc: iMixSwag

2. Numele jucătorului reclamat: BlackForest99

3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: Ban Fara Dovada!

4. Martori: El

5. Sectiune: Factions

6. Dovezi - Poze: Din pacate nu am ca nu mi a trimis si el filmarea!

Dupa cum ati citit si la cererile UnBan am spus ca mi a picat netul si asa e dar noroc pentru mine deoarce am putut sa i arat partajarea cu f3 ON si a vazut ca folosesc BatMod.

Iar dupa ce a vazut asta el ma pus sa intru la ESC->Options->Controls si de acolo a inceput totul a inceput sa ma auda prost si el vedea pe partajarea ca nu intram la options.

Dupa toate incercarile mele de a face cumva sa mearga nu am reusit. Netul meu murise ma dat afara dupa server si dupa discord.

Intru eu repede pe server inapoi intru pe factions ii zic sa rasp pe discord mi a spus ca mi a picat netul si si a cerut scuze si mi a dat ban "Refuz Control"

L am intrebat rpd pe discord daca are si el o filmare sa am si eu dovada la Cerere UnBan si a spus ca nu are... Desi era obligatoriu el nu a avut.

I am spus ca i fac l am rugat macar sa scrie in comentarii ca mi picase netul dar a spus ca nu o va face. Am discutat cu roby si el a spus sa i fac o reclamatie si am discutat si cu alti prieteni din staff

si la fel mi au spus sa i fac reclamatie pentru ca nu i corect doar vazuse f3 ON "BatMod/Vanilla" si el a spus ca eu cand am iesit acolo 1 min am avut timp sa schimb mc ul.

Multumesc Addicted2! Si a da BlackForest99 sper sa iei WARN!

Progamul meu de filmat mia facut fite cum tia zis si Rydan in cerere anterioara de unban. eu am dovada si pe disc si pe mc ca tia picat netul ai si recunosccut tu singur ca tia picat netul dat fapt prin care ai iesit de pe minecraft cand erai la control.  tia picat netul inainte sa ma duci sa vad modurile pe care le folosesti in BatMod . In acest BatMod se poate implata orice tool mod cod pe care regulamentul si staf-ul nu il accepta . Eu ti-am dat ban pe drept. Ai iesit la control. Nu mai incerca sa fii toxic si sa zici ca speri sa iau warn . 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing

• No registered users viewing this page.
  • Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Create New...