etnis Posted April 29, 2020 Share Posted April 29, 2020 1. Numele tau din joc: etnis 2. Numele jucătorului reclamat: godnleass 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: Ca sa o luam cu inceputul un player a luat mute 15 minute pentru toxicitate peste 2 secunde mute-ul s-a transformat in toxicitate+limbaj staff daca bine tin minte si asta a dus la junate de ora si peste inca 2 secunde s-a transformat in ban 1 zi pentru abuz bug (nu mai stiu cine este mai exact playerul dar godnleass trebuie sa isi aduca aminte pentru ca trebuie sa aiba dovezi pentru fiecare sanctiune mai ales pentru ban 1 zi) Omul si-a facut alt cont ca sa intrebe cu ce a gresit si de ce bug a abuzat mai exact. -bugul de care a abuzat a fost sa scrie in chat dupa ce a primit mute- cuvintele operatorului nu ale mele. La randul meu i-am spus operatorului ca greseste si ca se agita degeaba si am sfatuit playerul sa ii faca report ca se cearta degeaba cu el. Operatorul a citit tot mesajul meu privat si mai departe banuiesc ca pe motiv de "cum mi-am permis sa-i pun la indoiala autoritatea" a venit la mine si mi-a spus sa descarc AnyDesk. Cum am spus si in reportul lui Polonikh nu o sa dau datele mele de pe AnyDesk cuiva asa ca daca vreti sa intelegeti mai bine motivul cititi reportul de ieri. M-AM SATURAT SA VAD COMPORTAMENT AGRESIV LA MEMBRI STAFF-ULUI. HARTUIREA JUCATORILOR DE UNII MEMBRI STAFF CARE CUM AM MAI SPUS NU SUNT POTRIVITI PENTRU GRADUL RESPECTIV AR TREBUI SA INCETEZE PENTRU O BUNA DESFASURAREA A GAMEPLAY-ULUI 4. Martori: toti cei care erau on la 4:30 pe server 5. Sectiune: 1.15.2 6. Dovezi - Poze: nu am avut cum sa fac poza la chat pentru ca a fost dat wipe la el sau cum se numeste termenul tehnic pentru ca godnleass a primit mute de la un alt membru staff si ca sa isi poata da unmute a fost nevoie ca chat-ul sa dispara. Oricum dupa cum scrie in regulament membrul staff acuzat este obligat sa prezinte dovada sanctiunii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
godnleass Posted April 29, 2020 Share Posted April 29, 2020 1. dragul meu post-hunter acel baiat a primit mute pentru toxicitate deoarece ma spama in /msg cu da mi jail ca am hack sau ca am facut trap, nu mai tin minte 2. acel mute cu limbaj staff a fost dupa ce el a inceput sa ma si injure in msg folosindu se de bugul cu commanda "essentials:" sau "e:" si m am decis sa i dau ban 1d pentru "bug abuse" pentru ca el a continuat sa spameze si sa injure pe /msg folosindu se de acelasi bug. 2. trecand la partea cu celalalt cont omul si a facut un cont nou pe care a inceput sa injure tot staff si a primit ban , dar nu de la mine. 3. pot sa fac control ori cui , in regulament nu vad ceva care ar trebuii sa ma tina sa nu controlez suspectii de hack. aici este dovada cum ma spama chiar dupa ce a primit mute : https://imgur.com/a/4WTntbE as dorii suspendarea contului tau de forum de la a mai face reclamatii / post-uri deoarece esti un post-hunter care face post pentru orice si mereu vii fara dovezi, te pup. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PoloNiKH Posted April 29, 2020 Share Posted April 29, 2020 dovezii insuficiente. Link to comment Share on other sites More sharing options...
etnis Posted April 29, 2020 Author Share Posted April 29, 2020 As avea si eu niste ss-uri daca chat-ul nu ar fi fost sters inainte ca tu sa-ti dai unmute acum ce sa fac ca daca intru in log-uri si copiez de acolo o sa imi aud argumentul ca l-am modificat. As fi putu sa fac report si in momentul cand ii spuneai unui playere ca nu are cum sa ia grad de H si daca vrei tu ii poti da contra oricand. Dar iarasi nu am avut chat-ul. Si partea cu hartuirea playerilor ramane valabila. Chiar daca tu imi invoci regulile de staff ca ai voie sa citesti mesaje private si sa faci controale in regulament scrie de share screen discord si in niciun caz de programe care ofer acces total asupra PC-ului altei persoane dar asta e alta poveste. Asa ca dragul meu "pustan" donator inainte sa te mai imbeti cu apa rece incearca sa te maturizezi putin si sa iti regasesti demnitatea. Toate cele bune Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admin Rydan Posted April 29, 2020 Admin Share Posted April 29, 2020 Reclamatiile fara dovezi nu sunt luate in considerare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts