Never Posted April 29, 2020 Share Posted April 29, 2020 1. Numele tau din joc: NeverVAC 2. Numele jucătorului reclamat: TheBestPvp 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: Jail degeaba 4. Martori: G1cu 5. Sectiune: GTA 6. Dovezi - Poze: https://imgur.com/a/s8lYhzd Link to comment Share on other sites More sharing options...
G1cu Posted April 29, 2020 Share Posted April 29, 2020 Ia dat Jail pentru ca a vrut sa-i arate unui jucator unde este seiful. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Never Posted April 29, 2020 Author Share Posted April 29, 2020 Just now, Haku said: in chat e scris motivu Nu are voie sa-mi dea jail dupa ce am iesit de acolo, doar daca inca eram acolo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Never Posted April 29, 2020 Author Share Posted April 29, 2020 12 minutes ago, EdyPastramioara said: Ba nu, daca ai fost in seif are voie sa iti acorde Jail 5m. Vreau sa vad unde scrie, si n-am fost in seif. Am fost doar pana la intrarea aia si inapoi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Never Posted April 30, 2020 Author Share Posted April 30, 2020 3 hours ago, EdyPastramioara said: Man singura dovada pe care ai adus-o tu a fost ca a luat jail nu ca ai fost pana la usa so shut up. Adu dovezile necesare si nu mai fi post hunter, mai esti si staff Bravo, el poate da dovada ca am fost in seif? Link to comment Share on other sites More sharing options...
YukiDark Posted April 30, 2020 Share Posted April 30, 2020 As dori sa nu mai faceți free chat, pentru a nu fi sancționati de moderatorii forumului. Așteptați și părerea celorlalți din staff și a unui manager. După părerea mea, jailul acordat nu a fost acordat corect. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anntonio_FTW Posted May 3, 2020 Share Posted May 3, 2020 Jucatorul respectiv nu mai este in politie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts