zTheMichael69 Posted April 29, 2020 Share Posted April 29, 2020 1. Numele tau din joc: zTheMichael69 2. Numele jucătorului reclamat: Programmer 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: Ban pentru hack dar eu stateam linistit la mine in baza si farmam blaze-uri,intrase cineva cu nume asemanator zTheMicheal96 si poate el a fost cu hack,vina nu este nici a mea nici a celui cu nume asemanator ci a Adminului ca nu stie sa verifice 4. Martori: h1m0,ajhlax183,qRazz3r_,qKlyze_,xiremen(El ii ia apararea dar mna),Thegood_1+ multi altiii 5. Sectiune:Factions 6. Dovezi - Poze: https://imgur.com/a/SooHKAW Link to comment Share on other sites More sharing options...
Programmer Posted April 29, 2020 Share Posted April 29, 2020 https://www.youtube.com/watch?v=XY2z5cjJh6w&feature=youtu.be Link to comment Share on other sites More sharing options...
zTheMichael69 Posted April 29, 2020 Author Share Posted April 29, 2020 Explicatie:Dadeam click cu mana dreapta isi cu mana stanga eram apel VIDEO cu iubita si nu puteam fii atent la chat-ul jocului,Tu domnule,nu mi-ai strigat numele corect,pentru ca am vazut cu coada ochiului "zTheMicheal96",Dar numele meu este zTheMichael69,tu dragule ai gresit,nimeni altcineva eu eram afk si click stanga cu mana dreapta,deci asta nu inseamna ca am hack,data viitoare ai grija si scrie si tu numele corect,ca poate eram si eu atent la tine stii Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetreLupMexican Posted April 30, 2020 Share Posted April 30, 2020 Cat timp erau 2 cu numele de zTheMichael69 și respectiv 96 s-a făcut o confuzie și ai mai scris și Mihai deci poate mai sunt playerii cu numele Mihai asta a fost greșeala ta nu merită ban pentru că tu ai scris numele gresit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToTaNHaMoN Posted April 30, 2020 Share Posted April 30, 2020 Un manager va lua o decizie asupra membrului staff reclamat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admin Rydan Posted April 30, 2020 Admin Share Posted April 30, 2020 Pun pariu ca ai fi raspuns chiar daca as fi scris si eu zTheMichael6 (iti dadeai seama ca fac referire la tine). Banul ramane. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts