Jump to content
Addicted2 Romania
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pentru serverul de Minecraft sunt deschise !

Hack zTheMihai03 Si bug abuze qKlyze_

Kalasnicov

Recommended Posts

1. Numele tau din joc:Masson1

2. Numele jucătorului reclamat: zTheMihai03 , qKlyze_

3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: Hack, bug 

4. Martori: NoniX24

5. Sectiune:Factions

6. Dovezi - Poze:Se vede clar in filmare cum zTheMihai03 da prin blocuri si qKlyze_face bug cu arcu.Helperi cu hack + bug abuz frumos stafu asta ieri statea cu vanshu unu sa ne vada coordonatele azi cu kill aura maine cu ce? ce mai urmeaza?

Edited by Kalasnicov

Salut domnule cetatean de pe Factions , Am sa te aduc la cunostinta ca nu zTheMihai03 a dat hitu ala , tot eu ,  De la Minutu 16:44 se vede ca eu am dat hitu ala + cel cu arcu la fel tot eu 

Domnul zTheMihai03 este nevinovat , + eu nu am facut nici un bug acela este un ghici de la minecraft care nu poate fi rezolvat + ca nu se da ban pentru asa ceva ca ti se vede mana prin blocuri si de aia poti da pe acolo daca era block intreg nu mai puteai da 

si Poftim dovada : Daca nu a citit Administratoru mai sus , minutu din nou 16:44

• Admin

Am incercat acelasi lucru si mi-a functionat si mie (i am dat hit prin block chiar fara sa i se vada mana).
Membrul staff nu va fi sanctionat datorita faptului ca este un bug al Minecraft-ului, insa ar fi preferat sa nu il mai folositi.
:tc:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing

• No registered users viewing this page.
  • Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Create New...