TryHardEduard Posted April 30, 2020 Share Posted April 30, 2020 (edited) 1. Numele tau din joc:XxEdaurdxX 2. Numele jucătorului reclamat:TheLight1 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați:i-am zis sa puna mute cu caps ca zicea unu MUIEEEEEEEEEEEEEEEE si el a dat decat limbaj si prel si a uiat sa puna caps cand i-am zis eu a zis omg mare lucru 4. Martori:- 5. Sectiune:SkyBlock 6. Dovezi - Poze:https://imgur.com/a/8sCuHYm Edited April 30, 2020 by Heckar2007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Programmer Posted April 30, 2020 Share Posted April 30, 2020 ceea ce faci tu se nume post hunt, fiecare om greseste. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EzRekt Posted April 30, 2020 Share Posted April 30, 2020 Salut Eduard, iti multumesc pentru reclamatia ta, intr-adevar, probabil s-ar fi impus o sanctiune mai mare in cazul acesta, dar, din graba probabil, sanctiunea acordata este cea din imaginile prezentate de tine. Voi vorbi cu reclamatul si pe viitor sunt sigur ca nu vei mai vedea asa ceva. Ca un bonus la acest raspuns, te-as ruga si pe tine sa te adresezi mai frumos, nu folosind cuvinte precum "copile", cum am vazut in ss-urile acelea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts