Nobody Posted April 30, 2020 Share Posted April 30, 2020 (edited) 1. Numele tau din joc:Nobody 2. Numele jucătorului reclamat:NeneaCojo 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: a mintit despre un bug, cum ca as fi invizibil cu scopul de a ma omori si asta a si facut.A spus ca nu ma vede si a spus pe chat ,,ce bug,, din pacate asta n am prins pe filmare,se prefacea ca nu ma vede alaturi de LeoBoss.Atitudinea aceasta nu mi se pare prea potrivita pentru un staff,sa minti despre un bug cu scopul propriu pentru a omori jucatori.Nu vreau sa vanez pe nimeni, dar mi-am pierdut toate itemele din cauza asta.La final de videoclip se poate vedea cum leoboss rade stiind ca si-au batut joc de mine. 4. Martori:- 5. Sectiune: GTA 6. Dovezi - Poze: mai am inca 2 videoclipuri cum se prefac ca nu ma vad, daca e nevoie le pot da si pe acelea Edited April 30, 2020 by Nobody Link to comment Share on other sites More sharing options...
Never Posted April 30, 2020 Share Posted April 30, 2020 se numeste bait, nu scrie nicaieri ca nu are voie sa faca asa ceva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeneaCojo Posted April 30, 2020 Share Posted April 30, 2020 Din cate știu, bait ul este permis, daca nu voiai sa iti riști itemele, puteai ramane in safezone. In cazul in care, chiar era un bug, ne ai fi omorat, la un moment dat se vede ca m am blocat in loc si ma loveai inconinuu, din vina netului foarte prost. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebicuu Posted April 30, 2020 Share Posted April 30, 2020 Nu e vina lui ca ai cazut intr-o capcana pentru a te omori , este parte din joc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Programmer Posted April 30, 2020 Share Posted April 30, 2020 bait-ul este permis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G1cu Posted April 30, 2020 Share Posted April 30, 2020 Nu scrie nicaieri ca nu au voie sa faca Bait deci, nu se poate face nimic, trebuie sa te gandesti de 3 ori inainte de a face un lucru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EzRekt Posted April 30, 2020 Share Posted April 30, 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts