AnaMaria29 Posted April 30, 2020 Share Posted April 30, 2020 1. Numele tau din joc: AnaMaria29 2. Numele jucătorului reclamat: kelquethas 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: spam + injurii la adresa mea si a altor jucatori cand nu era niciun admin online. Plus ca nu ma lasa niciodata in pace, mereu ma streseaza si ma deranjeaza si si-a pus si cateva protectii in jurul protectiilor mele ca sa nu ma mai pot extinde eu. 4. Martori: mason 5. Sectiune: Survival 1.8 6. Dovezi - Poze: https://imgur.com/a/VcdEjtH Link to comment Share on other sites More sharing options...
qdennys Posted April 30, 2020 Share Posted April 30, 2020 Salutare AnaMaria majoritatea staff-ului de pe secțiunea Survival 1.8 a observat comportamentul acelui jucator, acuzat de mai multe ori de camp pe diferite protectii,iti recomand sa folosesti comanda /ignore (numele jucătorului) , aceasta comandă iti aduce "beneficiul" de a nu vedea mesajele pe care le trimite/scrie,Cat despre camp cand exista dovezi concrete cu acest lucru el va fii sanctionat,Seara/zi placuta. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToTaNHaMoN Posted May 1, 2020 Share Posted May 1, 2020 AnaMaria29 un jucător te deranjează cu "spam /msg, te înjura, /tpa, etc." Poți folosi comanda /ignore și numele acelei persoane. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts