Twisted Posted May 2, 2020 Share Posted May 2, 2020 1. Numele tau din joc:Twisted_Girl 2. Numele jucătorului reclamat:NoHaxJustDenis 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați:Se baga cu /god si /fly in fata mea cand voiam sa trag cu arcu in jucatori si se tot plimba pe langa mine in fata in spate , stanga si dreapta si pe langa asa sa dus si la restu jucatorilor 4. Martori:Cei care sunt pe filmare 5. Sectiune:SkyPvP 6. Dovezi - Poze: Link to comment Share on other sites More sharing options...
iCanDoThat Posted May 2, 2020 Share Posted May 2, 2020 Salut Twisted_Girl , in primul rand eu nu faceam pvp in momentul ala , era o ora tarzie si pur si simplu stateam cu 1Bagel pe sectiune deoarece erau jucatori si este nevoie de staff , in al 2-lea rand nu m am bagat in fata ta intentionat pentru a te incurca, din pestectiva mea se observa ca tu vrei sa tragi dupa mine , ceea ce vad pe filmare ca ai si incercat , nu am folosit /god si /fly in scop abuziv pentru a favoriza un jucator sau a aduce anumite beneficii mie, stateam pur si simplu acolo ca sa nu stau in spawn , ca sa se auda vorbe ca sunt afk pe sectiune , astept concluzia unui grad superior , cele bune! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
1Bagel Posted May 2, 2020 Share Posted May 2, 2020 Era ceasu 2 dimineata sau chiar mai tarziu . El nu a abuzat de nicio comanda , doar statea cu fly si god ca sa se uite la playeri sa nu fie hackeri... Tie nu ti-a facut nimic , doar tu crezi ca ti-a facut ceva , se vede pe filmare ca tu vrei sa dai in el , el nu s-a bagat in fata ta ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zquare Posted May 2, 2020 Share Posted May 2, 2020 Salut Twisted, pe filmare nu se vede niciun abuz, atat timp cat nu te blocheaza de la pvp sau sa tragi cu arcul, nu este un abuz, pe filmare se vede cum se plimba pe langa voi si tu incerci sa dai in el si dupa scrii ca el s a bagat in tine. Multumesc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexhlp Posted May 2, 2020 Share Posted May 2, 2020 Salut Twisted, Dupa parerea mea Denis nu a abuzat deoarece el nu s-a bagat in fata ta, el doar statea cu /fly si /god sa se uite daca sunt hackeri.Tu ai incercat sa tragi dupa el ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
qVooDoo Posted May 2, 2020 Share Posted May 2, 2020 Ceea ce a facut NoHaxJustDenis nu se poate numi abuz. Fiind moderator, are acces la /god si /fly cu un scop anume. Nu cred ca a incurcat pe nimeni faptul ca pur si simplu a accesat aceste comenzi. Daca avea /god si te ataca, atunci da, era abuz. Nu inteleg de ce te a deranjat asa rau, nu s a bagat in fata ta, din contra, tu ai incercat sa il ataci pe el, acesta nu avand armura. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EzRekt Posted May 2, 2020 Share Posted May 2, 2020 Cred ca au fost destul de clare raspunsurile colegilor mei. Totusi, se pare ca unii sunt deranjati de chestia asta, asa ca, @NoHaxJustDenis ar fi de preferat sa nu mai faci asta, sau sa nu o mai faci cu anumiti jucatori. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts